Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:769569
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Vīns ir alkoholisks dzēriens, ko iegūst dabiskās rūgšanas procesā no augļu vai ogu, galvenokārt vīnogu, sulas. Parasti tā sastāvā ir ne vairāk par 14% alkohola. Ar vīna darīšanu saistās senas un izkoptas tradīcijas, un tā ražošana prasa daudz laika un rūpju. Parasti, runājot par vīniem, pirmā valsts, kas nāk prātā ir Francija, taču ar vīna darīšanu nodarbojas arī citviet pasaulē, piemēram, Jaunzēlandē, Austrālijā, Čīlē, Portugālē un daudzās citās pasaules valstīs. Cik dažādas valstis, tik dažādas var būt arī ar vīna ražošanu saistītās tradīcijas un pat dzēriena garšas. Turpmāk tiks tuvāk aplūkota vīna audzēšana Jaunzēlandē- valstī, kurā atrodas vistālāk no ekvatora esošais vīna reģions.

Jaunzēlande
Jaunzēlande atrodas Dienvidu puslodē, starp Kluso okeānu un Tasmāna jūru, 1500 km attālumā no Austrālijas. Valsts sastāv no divām lielām salām: Ziemeļsala un Dienvidsala, kā arī no vairākām mazām salām, piemēram, Kermadeka, Četema, Niue salām. Abas lielās salas atdala 32 km platais šaurums. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1319346
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties