Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:760326
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pareiza svētku plānošana ir viens no priekšnoteikumiem, lai pasākums būtu izdevies. Ir nepieciešama pareizā mūzika, kas papildina pasākumu. Tai ir jāatbilst pasākumu tēmai un mērķim. Var nolīgt Dj, dzīvos mūzikantus, sarakstīt dažus CD – jebko, ko uzņēmuma budžets var atļauties. Mūzika pasākumā var ieviest pareizo gaisotni, tāpēc vajadzētu piedomāt pie tās izvēles. Ēdieni un dzērieni ir noteikti vēlviens priekšnoteikums, ko vajadzētu ievērot, lai pasākuma apmeklētāji būtu apmierināti. Ir jāpadomā pie tā cik daudz laiks tiks pavadīts pie galda. Kā arī vai tas būs zviedru galds vai arī savādāka veida organizēts. Piemēram, ja pasākuma laikā tiek meklēti sadarbības partneri, nebūs īpaši daudz laiks, ko pavadīt sēžot pie galda.

Noteikti ir nepieciešams arī vadītājs, kas vadīs visu pasākuma gaitu, jo kā jau visiem zināms, pasākums bez vadītāja var pārvērsties haosā, kā arī nevienmēr pasākuma organizētājam būs nepieciešamās iemaņas un laiks, lai vadītu pasākumu. Vajadzētu atcerēties, ka vajag izvēlēties vadītāju, kuram pasākuma organizētājs uzticas, lai nebūtu pārpratumi. Izklaides. Bez izklaidēm nav pasākums. Protams, ir jāatceras kāda tipa pasākums tiek rīkots un cik daudz izklaides būtu piemērotas pasākuma tipam. Ir jāizveido plāns, kad tiks rīkotas spēles vai mākslinieku uzstāšanās. Ja uzņēmuma budžets to atļaujas var pieaicināt klāt profesionālus izklaidētāju - burvju mākslinieki, komiķi, dziedātāji vai runātāju ... atkarībā no pasākuma veida. Nevajadzētu aizmirst arī atvēlēt laiku, lai viesi varētu safotogrāfēties, kas arī paliktu par piemiņu labām atmiņām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties