Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Prasības pieteikums par uzturlīdzekļu piedziņu bērna uzturam

     

    Paraugs8 Tiesības

7,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:759747
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.05.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Es patiešām tērēju būtiskus naudas līdzekļus šī bērna aprūpei, uzturēšanai un bērna atveseļošanai, īpaši tagad, kad viņa vēl ir maza un viņai ir nepieciešami papildu līdzekļi attīstībai un aprūpei, kā arī veselības stāvokļa uzlabošanai. No tā, ko mēs „ieguldām/ieliekam” (rakstu to pēdiņās, jo tas iestver gan materiālos, gan nemantiskos resursus) bērnos līdz pirmsskolas vecuma sasniegšanai, ir atkarīga visa viņa turpmākā dzīves kvalitāte, tāpēc ir tik būtiski īpaši tagad pastiprināti rūpēties par bērniņu.

Patlaban es oficiāli nestrādāju, jo atrodos bērna kopšanas atvaļinājumā, un mani vienīgie ienākumi šobrīd ir bērna kopšanas pabalsts, kas mēnesī sastāda EUR 653,97 (Seši simti piecdesmit trīs eiro un deviņdesmit septiņi centi).
Manā rīcībā nav precīzas informācijas par atbildētāja ienākumiem, tomēr saskaņā ar pieejamo informāciju Atbildētājs ir valdes loceklis uzņēmumā kādā uzņēmumā
Vēlos vērst tiesas uzmanību uz to, ka atbildētājs ir jauns, spēcīgs un vesels vīrietis, kuram ir iespējas strādāt un pelnīt daudz vairāk, kā pašlaik. Atbildētājam nav neviens apgādājamais, nav citu nepilngadīgu bērnu, kā arī nav sievas, kura būtu jāapgādā. Atbildētājs dzīvo kopā ar māti un vecāko brāli privātmājā, par kuru viņš nemaksā īres maksu,bet apmaksā tikai 1/3 komunālos pakalpojumus, līdz ar to atbildētāja mantiskais stāvoklis nav apgrūtināts ar lieliem obligātajiem maksājumiem vai citiem izdevumiem.
Civillikuma 1.panta nosaka, ka tiesības izlietojamas un pienākumi pildāmi pēc labas ticības. Ir skaidri redzams, ka atbildētājs savu pienākumu uzturēt savu nepilngadīgo bērnu nepilda pēc labas ticības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1366252
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties