Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:758927
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

2. SIA „Čartera Aģentūra” izveides vēsture un tā darbības galvenie etapi .

SIA "Čartera aģentūra" ir starptautisks uzņēmums ar ilggadēju darbības pieredzi ar aviāciju saistītu pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums ir dibināts 1997. gadā 26.augustā ar nosaukumu SIA “Aviosabiedrības Liepāja Aģentūra” ar mērķi veikt čartera aviopārvadājumus starp lidostām Liepājā, Rīgā un pilsētām Skandināvijā un Eiropā. Līdz 2003. gadam par populārākajiem maršrutiem kļuva reisi no Latvijas uz Bornholmas un Gotlandes salām. Tikko minētajos maršrutos uzņēmums ir strādājis ļoti veiksmīgi, veicot ES pasūtījumus un izmantojot Latvijas aviokompāniju lidmašīnas. 2000. gadā tika uzsākts reorganizācijas process, un uzņēmumam piešķīra nosaukumu SIA “Čartera aģentūra”.
Sākot ar 2002. gadu uz Daugavpils struktūrvienības “Latgales aviokases” pamata uzņēmums veiksmīgi darbojas Daugavpilī, pārdodot aviobiļetes un avio tūres. Pateicoties visjaunāko tehnoloģiju izmantošanai, skaidrai orientācijai tirgū un visaugstākajam profesionālajam līmenim uzņēmuma speciālistiem izdevās būtiski palielināt pienākumus un atvērt papildus pārdošanas punktus Daugavpilī, Liepājā un Ventspilī, kā arī meitas uzņēmumu “Аэросеть” Krievijā.
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir:
Aviobiļešu tirdzniecība;
Avio tūru tirdzniecība;
Čartera aviopārvadājumu organizēšana;
VIP lidojumu organizēšana;
Starptautisku aeronavigācijas sistēmu un ar to saistītu civilās būvniecības apjomu projektēšana, kā arī realizācijas vadība ;
Lidostu konsultācijas un sertifikācijas programmu izstrāde un realizācija.
SIA „Čartera Aģentūra” darbojas civilās aviācijas jomā. Paralēli ļoti liela vērība tiek veltīta aeronavigācijas pakalpojumu nodrošināšanai un projektu vadīšanai (navigācijas sistēmas uzstādīšana, perona konstruēšana un projektēšana, u.tml.). Kā arī Sabiedrība nodarbojas ar lidjoslas apgaismojuma sistēmas projektēšanu, ar ģenerālplānu un tehniski ekonomisko pētījumu (pēc lidostas attīstības plāniem) izstrādēm.
Ideja par SIA dibināšanu ir radusies laika gaitā.4

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties