Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:756203
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.08.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai arī cik interesanti būtu pieņēmumi par tehnoloģijas attīstību, jāpadomā arī par 2025. gada Latvijas sabiedrības labsajūtu. Nākamo 10 gadu laikā augs interese ne tikai par materiālo labklājību, bet arī par dzīves kvalitāti kā tādu. Intelektuālās attīstības ietekmē, noteikta daļa sabiedrības sapratīs, ka svarīgas ir arī garīgās vērtības un iekšējais miers un saticība, kas arī uzlabos dzīves kvalitāti, jo cilvēki pēc visiem kariem, un šausmām, kas pašreiz notiek pasaulē, iespējams, beidzot sapratīs iekšējās harmonijas un miera patieso nozīmi. Šīs izmaiņas arī atstās labu iespaidu uz veselības stāvokli, jo jau tagad var vērot, ka ļoti daudzi cilvēki ar vien vairāk pievēršās veselīgam un sportiskam dzīves veidam, lai arī dažādu (dažreiz ne to labāko) motīvu vadīti.
Kopumā 10 gadu laikā Latvijas sabiedrība būs ceļā uz to, ka noteicošo stāvokli ieņems augstas klases profesionāļi un tehniskie speciālisti, kuri nodrošinās pārējās sabiedrības labsajūtu un intelektuālo attīstību, taču pārējās cilvēku grupas, kuras nepārstāvēs augstāko sabiedrības slāni – intelektuāļus, un nebūs motivēti sevi attīstīt, būs garlaikoti un iespējams laiku pavadīs tikai degradējoties virtuālajā vidē, jo visu viņu vietā darīs jaunākās tehnoloģijas, un to, ko tās nespēs, darīs augstākais privileģētais zinātnieku slānis.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1355737
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties