Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:755687
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas Republikas pilsonības iegūšana ir ne tikai iespēja turpināt savu dzīvi Latvijas Republikā, strādāt un veidot savu ģimeni šeit, bet mūsu pilsonība ir atslēgas uz lielo pasaules ekonomisko reģionu – Eiropas Savienību. Kopš esam Eiropas Savienībā mums ir daudzas priekšrocības tieši, kā Latvijas Republikas pilsoņiem. Šengenas zonas līgums mums ļauj visu Eiropu izbraukāt krustām šķērsām, neapstājoties uz robežām, ja to neliek robežsardze īpašos gadījumos, mēs drīz varēsim norēķināties vienā valūtā, mēs varam uz katru Eiropas Savienības valsti braukt bez vīzām un varam uzturēties valstī ilgāk, nekā valstīs ārpus Eiropas Savienības. Šie daži nozīmīgie fakti ļauj priecāties ne tikai latviešiem pēc būtības, bet arī svešzemju pārstāvjiem, kuri vēlas izmantot tieši šādas pašas priekšrocības.
Kas ir tas, ko es mainītu, ja man būtu šāda iespēja naturalizācijas procesa labojumos iesaistīties? Es noteikti pirmām kārtām gribētu cīnīties pret korupciju šajā procesā, jo bieži vien ziņās dzirdam, ka mūsu pašu ārvalstu diplomātiskais dienests dāļā mūsu valsts pases un piedāvā iegūt pilsonību „īpašos ceļos” nevis likumīgajā pilsonības iegūšanas procesā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties