Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:755339
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Diezgan strauji mūsu ikdienā ienāk jēdziens „ģenētiski modificēta pārtika”, kas ir ģenētiski modificēti organismi, ko lieto uzturā bez iepriekšējas pārstrādes (piemēram, augļi un dārzeņi), kā arī pārtikas preces, kas pilnīgi vai daļēji ražotas no materiāliem, kas iegūti no ģenētiski modificētiem organismiem. Ir zinātnieki, kas var minēt vairākas argumentu grupas, kāpēc ģenētiski modificētā pārtika varētu būt bīstama. Es minēšu divas, kuras attiecas uz cilvēka veselību, bet pastāv arī gobālais vides faktors. Globālais vides faktors ir ģenētiskais piesārņojums un nekontrolējama gēnu izplatīšanās vidē, bet tas reālos apstākļos nav tik bīstams, cik cilvēka veselību ietekmējošie faktori: lietojot ģenētiski modificētu pārtiku uzturā ir iespējama jaunu alergēnu vai toksisku vielu parādīšanās pārtikā, kā arī iespējama antibiotiku rezistences gēnu izplatīšanās cilvēka mikroflorā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties