Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:752965
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Mērot pretestību ar megaommetru rezultātu nebija iespējams noteikt, jo vērtība bija lielāka par megaommetra skalas vērtību. Nepareizi ir pieņemt pretestību vienādu ar bezgalību, jo tas nesniedz nekādu priekšstatu par izolācijas pretestību un līdz ar to par tās kvalitāti. Veicot šo mērījumu nekādā veidā nevarēju salīdzināt vai strāvmaiņa pretestība atbilst normām. Lai noteiktu izolācijas pretestības patieso vērtību un arī novērtētu tās stāvokli, jāizmanto mūsdienīgi megaommetri, kas uzrāda konkrētu pretestības vērtību.
Uzņemot magnetizēšanās raksturlīknes U=f(I) atslēgtam un īsslēgtam primārajam tinumam. Atšķirību starp abām raksturlīknēm rada tas, ka īsslēgta tinuma gadījumā magnētiskā plūsma serdē ir pretējā virzienā un tā samazina rezultējošo magnētisko plūsmu, kā rezultātā samazinās arī pieslēgtā sekundārā tinuma EDS. Lai līdzsvarotu pieslēgto spriegumu, pieaug strāva, kas rada sprieguma kritumu tinuma pretestībā. Grafiski to novērojam, kā lielāku strāvu pie tā paša sprieguma un k;a mazāku spriegumu pie vienas un tās pašas strāvas.
Veicot transformācijas koeficienta pārbaudi, konstatēju, ka pārbaudāmā strāvmaiņa precizitātes klase ir 2 %, kas neatbilst uzdotajai ± 0,5 % precizitātes klasei.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties