Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:748951
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Telpu plānojums, iekārtu izvietojums
Ēdienu gatavošanas telpā inventārs ir speciāli sadalīts, lai ēdienu gatavošanas process būtu vienkāršāks un ērtāks. Telpā atrodas divi lieli ledusskapji ar saldētavām, ogām, zivju un gaļas produktiem. Blakus virtuvei atrodas trauku mazgājamā telpa, kur tiek mazgāti netīrie šķīvji un trauki, kas pēc tam tiek ielikti trauku mazgājamā mašīnā. Blakus trauku mazgājamai mašīnai ir trauku novietne, kur tīrie trauki tiek salikti plauktos. Blakus trauku mazgājamai telpai atrodas labierīcības.
Virtuvē kopā pavisam atrodas trīs lielas izlietnes, lai trauku mazgāšanas procesu var veikt uzreiz vairāki cilvēki. Telpa funkcionāli ir ļoti maza. Iekārtu izvietojums telpā ir izlikts tā, lai tas netraucētu un personāls viegli var veikt savu darbu. Ir viena liela plīts, ar vairāku veidu lieluma riņķiem lielākiem un mazākiem katliem. Trīs ledusskapji ar saldētavām.
Veļas mājā atrodas divas tualetes. Telpā atrodas divas veļas mašīnas un veļas žāvētājs. Telpa funkcionāli ir ļoti maza.
Blakus virtuvei atrodas viesu telpu zāle, pasākumu rīkošanai un banketiem. Telpa ir ļoti liela.
Viss otrais stāvs ir aprīkots ar numuriņiem. Vidū uz numuriem ved garš gaitenis. Gaiteņa galā atrodas atpūtas zona ar dīvānu un galdiņu.
Trešajā stāvā atrodas divas funkcionāli lielas telpas papildvietu ierīkošanai. Pie katras telpas atrodas atsevišķas tualetes.

Darbinieki un to pienākumi
Ēdināšanas personālā pavisam kopā strādā četras personas – galvenā pavāre un trīs viesmīles. Jo nedēļas nogalēs viesu namam ir ļoti liels pieprasījums pēc banketiem un saviesīgiem vakariem. Galvenā pavāre veic un seko līdzi noliktavas telpām. Pārbauda un pasūta nepieciešamos produktus.
Pavisam viesu namā strādā trīs viesmīles, kas darbu veic maiņās. Tiek apkalpoti banketi, semināri un citi svinīgi pasākumi. Palīdz klientiem tikt galā ar neskaidru informāciju. Tiek apkalpots galdiņš viesu nama strādājošajā kafejnīcā. Virtuvē darbojas viens pavārs, kas pagatavo ēdienu uz banketu galdiem, svinīgiem pasākumiem un viesu namā strādājošo kafejnīcu. Kafejnīcas bārā strādā viena bārmene. Viņa veic gan viesmīles, gan bārmeņa pienākumus. Pārējās divas viesmīles apkalpo tikai galdiņus.
Viesu namā ir divas galvenās grāmatvedes, kas veic grāmatvedības pienākumus un strādā viesu uzņemšanas dienestā.
Saimnieciskajā dienestā kopā darbu veic divas istabenes. Istabenes darbu veic uz maiņām. Uzkopj numurs pirms un pēc viesu ierašanos viesu namā. Uzkopj un mazgā viesu nama telpas, viesu zāli, pirts un baseina telpu. Mazgā un gludina veļu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties