Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:741788
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma rašanās ideja
Jaundibinātiem uzņēmumiem jāapraksta uzņēmuma rašanās - kā radās ideja par šāda uzņēmuma dibināšanu, kāda ir projekta iesniedzēja līdzšinējā darba vai biznesa pieredze, vai izvēlētā darbības sfēra ir atbilstoša izglītībai, pieredzei.
SIA „PARTY TIME” dibināta ar mērķi sniegt fiziskām un juridiskām personām maksas pakalpojumu. Pasākumu organizēšana- atklāšanas prezentācijas, lietišķas tikšanās, prezentācijas, balles, uzņēmumu jubilejas, atpūtas dienas, sporta spēles, kāzas, seminārus.
Izvēli par šo komercdarbības veidu noteica nepārtraukti pieaugošais pieprasījums pēc pasākumu organizatoriem. Pēc iepriekš veikto aptauju rezultātiem tika konstatēts, ka 80% aptaujāto jauniešu ģimenēs svētku svinēšanai visbiežāk izmanto pasākumu organizatoru pakalpojumus. Pie tam pasākumi parasti tiek rīkoti ārpus mājas- īrētās telpās, pirtīs vai viesu namos. Mūsdienās neviena namamāte vairs labprātīgi nevēlas uzņemties ēst gatavošanu, mājas kārtošanu pirms un pēc pasākuma. Pie tam pasākumu rīkošanai ārpus mājas ir savas priekšrocības, jo uz šādiem pasākumiem var uzaicināt lielāku skaitu cilvēku kā mājās. Ja vien cilvēkiem ir materiālās iespējas nolīgt pasākumu organizatoru, viņš ar lielāko prieku visas problēmas saistītas ar pārtikas sagādi, galdu klāšanu, telpu uzkopšanu un meklēšanu, mūzikas pasūtīšanu un vakara scenārija rakstīšanu, uztic firmām, kuras nodarbojas ar pasākumu organizēšanu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties