Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:738358
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Taktiskie mediji galvenokārt ir „dari pats” medijs. Medijs, ko veido cilvēki, kuriem profesija nav saistīta ar mediju veidošanu. Lasītāji ir tieši tā mērķauditorija, kas apvieno, kolekcionē un veido paši savus medijus. Tādējādi veidojas arī taktiskie mediji, katram lasītājam pašam ir nepieciešamība sekot līdzi sev vēlamām aktualitātēm, nav svarīgi, vai tās ir saistītas ar politiku vai mākslu. Taktiskie mediji balstās uz kādas no mākslas praksēm, izmantojot visus pieejamos līdzekļus.
Taktiskie mediji prasa lielu aktivitāti un līdzdalību, tie veidojas no pasākumu atspoguļošanas (un ne tikai pasākumu), kur cilvēki necenšas lietas atspoguļot ļoti objektīvi, jo paši ir pasākuma dalībnieki un balstās uz savām pašreizējajam, subjektīvajām emocijām. Tas arī ir viens no iemesliem, kas ir atšķirīgs taktiskajiem medijiem un parastajiem masu medijiem. Lasītāji dalās ar savām domām, tādējādi iespaidojot citu darbību vai priekšstatus par konkrēto tēmu vai pasākumu.
„Dari pats” mediji ir daudzveidīgāki, tie apvieno dažādas grupas un indivīdus, kas jūtas neapmierināti, vai izslēgti no plūstošās pasaules, vai gluži otrādi, tie pauž savu sajūsmu un apmierinātību. Tie apvieno milzīgu daudzumu radošus, aktīvus un domājošus prātus, kas dalās ar savām sajūtām un emocijām par dienas aktualitātēm. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties