Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:732936
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Hanza.net ir jūsu banka internetā. hanza.net piedāvā tādas ērtības kā drošu savu finanšu pārvaldīšanu no mājām, darbavietas, skolas, ceļojuma laikā, no bibliotēkas vai interneta kafejnīcas. Lai kur un kad jūs atrastos, hanza.net ir jūsu rīcībā 24 stundas diennaktī internetā. hanza.net ir un paliek vislētākais sazināšanās kanāls ar banku.
Izmantojot hanza.net, jūs varat: veikt vietējos un starptautiskos maksājumus; apskatīt savu maksājumu vēsturi un konta izrakstus; veikt valūtas maiņu; ērti pieprasīt kredītus un līzinga pakalpojumus par cenām, kas ir zemākas, nekā filiālē; slēgt līgumus (pievienot iepriekš noteiktos maksājumus, atvērtos rīkojumus un depozītus); veikt darījumus ar vērtspapīriem; pārvaldīt kontaktinformāciju bankā tā, lai bankai vienmēr par jums būtu precīzi dati, kas ļauj nodrošināt labāku apkalpošanu; iepirkties dažādos interneta veikalos, izmantojot mūsu ātros un drošos interneta risinājumus.
Ko jūs varat izdarīt hanza.net?
Savā norēķinu kontā jūs varat:
Veikt vietējos maksājumus gan LVL, gan ārvalstu valūtās;Veikt un pievienot jaunus iepriekš definētus maksājumus, kas ir noderīgi, ja jums jāveic regulāri maksājumi noteiktam saņēmējam;Veikt budžeta maksājumus, izdarot nodokļu iemaksas valsts kasē;Pievienot pastāvīgos rīkojumus par regulāriem maksājumiem, kurus banka izpilda automātiski;Veikt starptautiskos maksājumus;Skatīt konta(-u) atlikumu, kur ir redzama jūsu rīcībā esošā summa, rezervētās summas un kredīti;Skatīt kontaizrakstu, kurā ir redzamas visas transakcijas, tai skaitā konta pakalpojumu komisijas izvēlētajā laika periodā;Skatīt maksājumu vēsturi, kurā ir redzami visi jūsu pēdējās 90 dienās veiktie maksājumi (ne vairāk kā 90 transakcijas);Veikt valūtas maiņas operācijas, izmantojot kalkulatoru, kas ļauj pārbaudīt summas pirms darījuma faktiskās izpildes.
Ar depozītiem jūs varat: Skatīt konta atlikumu, kurā ir redzams pašreizējais depozīta stāvoklis, tai skaitā pamata summa, aprēķinātie procenti, depozīta sākuma un beigu datums; Sagatavot konta izrakstus, kuros parādītas depozīta kontā veiktās operācijas norādītajā laika periodā, kopējais operāciju skaits un pakalpojumu komisijas.
Ar aizdevuma kontu jūs varat:Skatīt konta atlikumu, kurā ir redzams pašreizējais aizdevuma konta stāvoklis, tai skaitā kredīta limits, un parāda summa; Sagatavot konta izrakstus, kuros parādītas aizdevuma kontā veiktās operācijas norādītajā laika periodā, maksājumi kredīta dzēšanai un procentu maksājumi.
Ar vērtspapīru kontu jūs varat:Skatīt pašreizējās Hansabankas kotēto vērtspapīru cenas;Skatīt konta atlikumu, kurā ir redzams pašreizējais vērtspapīru konta stāvoklis, t.i., vērtspapīri un to skaits.;Sagatavot vērtspapīru konta izrakstus, lai skatītu noteiktā periodā kontā veiktās operācijas.
PAKALPOJUMS
CENA
1. Reģistrācija1
bez maksas
2. koda karte1 2.1. izsniegšana
bez maksas
2.2. kartes atjaunošana
1 LVL
3. Kodu kalkulators 3.1. Kodu kalkulatora pieslēgšana Lietotāja identifikācijai Attālinātajos bankas pakalpojumos 9 LVL 3.2. Kodu kalkulatora atkārtota pieslēgšana (bloķēšanas gadījumā) 3 LVL 4. Apkalpošanas maksa mēnesī
bez maksas
LIMITI 1, 2
- dienas limits
500 LVL
- mēneša limits
3000 LVL
- Konta dienas limits, kuru pārsniedzot kā identifikācijas līdzeklis ir jāizmanto Kodu kalkulators
3000 LVL

PAKALPOJUMS
CENA (ekonomiskajiem maksājumiem)
Internetbanka hanza.net
Filiāle, Telefonbanka
1. Iekšbankas maksājumi
bez maksas 0,50 LVL
2. Maksājumi uz citu Latvijas komercbanku LVL
0,20 LVL 0,80 LVL
3. Maksājumi uz citu Latvijas komercbanku USD un EUR
5,00 LVL 6,00 LVL
4. Žiro maksājumu veikšana
bez maksas
0,40 LVL
5. Valūtas maksājumi
- starpniekbankas un saņēmējbankas komisijas sedz saņēmējs
8,00 LVL 10,00 LVL
- starpniekbankas un saņēmējbankas komisijas sedz maksātājs
16,00 LVL 18,00 LVL.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1341913
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties