Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:732509
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Valdis Strūga – dažādas slimības, viena no tām ir podagra, smēķē. Labi garšoja izcepta teļa gaļa ar kartupeļiem, gogel – mogelis, ķiršu sula, āboli, svaigas meža zemenes; nelieto konjaku kopš mocīja podagra. Zināja trīs valodas – latviešu, krievu un angļu. Ļoti patika lasīt grāmatas. Seši gadi laulībā, dēls, kuram bija 4 gadi. Brīvajā laikā spēlēja galda tenisu, cilāja svaru bumbu, dejoja šeiku, tvistu un modernās sporta dejas, peldējās.
„Strūgas augums – viens metrs astoņdesmit centimetru, svars – septiņdesmit trīs kilogrami, matu krāsa – pelēka, acis – pelēkas, stāvs labi noaudzis un muskuļots, kustības dažbrīd nervozas. Patlaban viņam aprit trīsdesmit otrais gads. Viņš piedzima Rīgā kā ierēdņa dēls, mācījās vienpadsmitajā vidusskolā, dienējis armijā, pabeidza juridisko fakultāti un tagad strādāja Kriminālmeklēšanas daļā.”
„Viņš izrādīja drosmi dienesta pienākumu izpildē, bet ar skumju nopūtu atcerējās pāris garām palaistas lieliskas izdevības savērpt mīlestības romānu ar skaistām sievietēm. Iemesli bija četri – pirmkārt, viņš mīlēja savu sievu un bija radis pie pretmīlestību, otrkārt – bija godīgs, treškārt – baidījās no sliktām slimībām, ceturtkārt – savā būtībā bija ideālists un monogāms.”
Edīte Bērza – arhitekte, precējusies jau 8 gadus ar Edmundu Bērzu. Uzturēja vīru pie kārtības, gādīga, saudzīga, darīja visus darbus, arī Edmunda vietā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1240379
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties