Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:723127
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Autors ir dzimis 1950. gada 17. septembrī. Viņš ir lielisks aktieris, kurš strādā Nacionālajā teātrī. Nozīmīgākās lomas teātros ir karalis Līrs "Karalis Līrs" (2006), Villijs Lomens "Ceļojošā komija gals" (1998), Ābrams "Skroderdienas Silmačos" (1991 un 1976), kā arī daudzas citās teātra izrādēs. Mācījies Rīgas 28. astoņgadīgajā skolā, kultūras darbinieku tehnikumā, Latvijas Valsts konservatorijā, teātra fakultātē. Rūdolfs Plēpis allaž ir vēlējies kļūt par aktieri. R. Plēpis ir filmējies vairāk nekā 10 filmās. Par darbu režisora Jāņa Vingra filmā „Baltais zvērs” 2005. gadā saņēma Lielo Kristapu kā labākais aktieris. 2005. gadā klajā nāca R. Plēpja gandrīz 500 lappušu biezā grāmata „Riču raču”.
Darbība norisinās pagājušā gadsimta 30. gados Rīgā – „Ieskanas tāls 30. gadu populāra šlāgera motīvs”. Darbība, galvenokārt, norisinās strādnieku ēdnīcā, Brīvības bulvārī, strādnieku teātra ēdienu veikalā, Šīrona restorānā un galvenās varones Austras Skujiņas dzīvoklī – „Nakts. Brīvības bulvāris. Spēcīgi vēja brāzieni pāršalc ielu”, „Tumsā iegaismojas Austras galdiņš strādnieku ēdnīcā”, „Šo vakaru mēs atzīmēsim Šīrona restorānā”.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties