Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:714428
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par partiju
Partija LPP/LC ir centriska politiska partija, kas aizstāv katra cilvēka tiesības un brīvību pašam veidot savu dzīvi un iestājas par katra cilvēka atbildību savas sirdsapziņas un līdzcilvēku priekšā. Partija LPP/LC iestājas par ģimenes vērtību nostiprināšanu sabiedrībā, par sabiedrības vienotību, sabiedrības drošību, par sociāli atbildīgu brīvā tirgus ekonomiku, uzņēmējdarbību un konkurenci.
Latvijas Pirmā partija, partija "Latvijas Ceļš" un reģionālās partijas ir apvienojušas spēkus, pieredzi un enerģiju, lai panāktu Eiropas tradicionālajās vērtībās balstītu un uz zināšanām virzītu sabiedrību, kurā apvienojas konservatīvisms kā pārbaudītu vērtību kopums un liberālisms kā izskaidrotu un pamatotu pārmaiņu nepieciešamība visu Latvijā dzīvojošo cilvēku labā.

Statūti
Partija "LPP/LC" Partija "LPP/LC" ir Latvijas Pirmās partijas, partijas "Latvijas Ceļš", partijas "Mēs savam novadam" un partijas "Vidzemes apvienība" tiesību un saistību pārņēmēja.
Partija "LPP/LC" (turpmāk tekstā - Partija) ir politiska partija, kas apvieno Latvijas pilsoņus un nepilsoņus, kuri atzīst tās programmatiskos mērķus un pamatprincipus un vēlas piedalīties to īstenošanā.
Partijas juridiskais statuss Partija ir juridiska persona. Tai ir Partijas biedru sapulces apstiprināta simbolika, savs zīmogs un norēķinu konti bankās.
Partijas darbības teritorija Partija darbojas Latvijas teritorijā, kā arī ārpus tās, vietās, kur ir izveidotas partijas grupas vai nodaļas. Partijas centrālais birojs atrodas Rīgā.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1311298
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties