Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:711135
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pieaugušie ļoti daudz gaida no sava pēcnācēja, grib , lai viņš buru labāks par citiem , spētu veikt vairāk un ātrāk . Nerēķinoties ar viņa temperamentu un fizioloģiskām īpašībām . Tāpēc bieži vien bērni nesaprot, kāpēc vecāki dusmojas , ja viņiem kaut kas nesanāk . Rodas konflikti, bērni tiek emocionāli, dažreiz arī garīgi, traumēti, jo viņi nesaprot, kas ir noticis , kur ir viņu vaina . Tajā pašā laikā pieaugušie ir neapmierināti un arī nevar saprast, kāpēc viņu mazulis ir mazliet lēnāks par citiem vai arī neveicas tik labi kā pārējiem . Iemesls ir vienkāršs , vecāki ir aizņemti ar savām problēmām, darbu , ka nogurst, tāpēc negrib iejusties bērna ādā, izprast viņu . Tomēr vecākiem ir jāsaprot savi pēcnācēji un jāvelta sava uzmanība . Dzīves pieredze , ko iegūst pirmsskolnieki, pirmām kārtām , tiek iegūta ģimenē un tikai tad bērnudārzā vai skolā . Bērni daudz iemācās tieši no pieaugušajiem , tāpēc viņi pielāgojas vecāku dzīvei, lai vēlāk varētu izaugt par pilnvērtīgiem sabiedrības locekļiem .

Berna audzināšana
Līdz ar bērna piedzimšanu rodas vairāki jautājumi: ka audzināt bērnu , ka izveidot pozitīvas uzvedības iemaņas , kā novērst negatīvu ieradumu veidošanos vai ir jācenšas sasniegt paklausību , kāda soda metode jāpielieto un daudz citu jautājumu.
Galvenais noteikums - bērns jāaudzina jau no paša agrīnākā vecuma . Apmācība jāsāk ar mazāk komplicēto un jāpāriet uz komplicētākā . Bērnam jāizvirza sarežģītākās prasības tikai pēc tam , kad viņš apguvis iepriekšējas iemaņas, piemēram , mācot bērnu dzert no tasītes , vispirms jādod viņam tukša tasīte , lai viņš rotaļājoties un atdarinot pieaugušos , apguru elementārās ar dzeršanu saistītās darbības . Pēc tam , kad bērns iemācījies stingri turēt tasīti, var ieliet tajā nedaudz piena . Sākumā viņš varēs iedzert tikai vienu vai divus malkus .…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1115646
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties