Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:707298
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Liepāja
Liepājā tūrisma sezonu atklās 19.maijā, piedāvājot nakts ekskursiju pa Liepāju „Promenādes pieturzīmes", kā arī iespēju doties vienā no jaunizveidotajiem gardēžu maršrutiem ārpus Liepājas jeb t.s. „Mazajā Kurzemes vīna tūrē". Liepāja īpaši tūristu piesaistīšanai izstrādājusi gardēžu tūrisma maršrutus, kā arī tiks ieviests īpašs Liepājas kokteilis, informē Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Ieva Hmieļevska.
Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB), sadarbībā ar diviem izcilākajiem Liepājas stāstniekiem un gidiem: Gunāru Silakaktiņu un Juri Raķi tūrisma sezonas atklāšanā piedāvās nebijušu iespēju - pirmoreiz apmeklēt kuģu dokus Liepājas promenādē – padomju laikā slepenu militāru objektu, kur tika remontēti padomju militārie robežapsardzes kuteri.
Otra sezonas atklāšanas ekskursija 19.maijā vedīs pa gardēžiem nozīmīgām vietām jeb t.s. „Mazajā Kurzemes vīna tūrē" un ļaus baudīt mājas vīnus, ko piedāvā "Durbes veltes" un "Eko vīns", nogaršot "Garīku" saimnieku dzērienu - ponšo un šitake sēņu zupu, apmeklēt Valtaiķu baznīcu un iepazīt Kazdangu.
Ieva Hmieļevska: „Liepāja gardēžus vilinās ne tikai ar labi pazīstamajiem „Liepājas menciņiem", bet arī ar svaigu un veldzējošu vasaras kokteili. Priekšlikumus ideālajai Liepājas kokteiļa receptei izteikuši vairāki Liepājā un Latvijā atzīti bārmeņi un plānots, ka to varēs nobaudīt Liepājas kafejnīcās, krodziņos un restorānos, kad sāksies aktīvā vasaras mūzikas festivālu sezona."

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties