Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:706175
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

• Pastāvošo problēmu raksturojums
Galvenās problēmas apsaimniekošanā:
1. Līdz šim nebija koncepcijas, līdz ar to parkā tika veikti nepieciešamākie kopšanas darbi (pļauta zāle, kopti puķu stādījumi, izzāģēti bīstamie un nokaltušie koki, krāsoti soliņi utml.) Līdz ar koncepcijas izstrādāšanu parku būs iespējams pilnveidot, lai tas būtu apdzīvojams dažādām ļaužu vecuma grupām (Bērniem, jauniešiem paredzēta zona rotaļu un sporta laukumiem. celiņu tīkls tiks veidots, lai to varētu izmantot skrējēji, nūjotāji u.c. sporta aktivitāšu cienītāji. Paredzēta vieta estrādei, kur rīkot dažādus publiskus pasākumus: koncertus, dzejas dienas, Jāņus utml. Klusākās vietās uz soliņiem varēs atpūsties pensionāri, filozofiski noskaņoti cilvēki...) Protams aktuāla problēma ir finansējums, lai parku labiekārtotu un pilnveidotu.
2. Būtiska problēma ir hidroloģiskais režīms parkā. Vēsturiski parks ir izveidots dumbrāja vietā. Ierīkojot Liepājas -Grobiņas ceļu, tika izrakts grāvis un dīķu sistēma, lai teritoriju nedaudz nosusinātu, izcirsti krūmi un tādā veidā izveidojās sakopta teritorija, ko nosauca par pilsētas parku. Šobrīd lielākā daļa parka cieš no pārlieku lielā mitruma. Jāņem vērā arī to, ka Liepājā ir augsts gruntsūdens līmenis. Arī liela daļa parka cieš no pārlieka noēnojuma, līdz ar to augsne lēni nožūst un iesilst.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties