Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:702110
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2009. gada vasaras beigās Cēsu pilsēta, kā vien no pretendentiem piedalījās Eiropas kultūras galvaspilsētas fināla atlasē, un tas ne velti, jo Cēsis ir viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem Latvijā. Tieši šī iemesla vadīts autors vēlas iepazīstināt ar tūrisma apskates objektiem Cēsīs. Cēsis kopumā ir sena un daudzpusīga pilsēta – tūristiem tā spēj sniegt gan izsmeļošu vēstures apskatu, gan atpūtu un izklaidi. Un tāpēc Cēsis ik gadu apmeklē tūkstošiem tūristu – gan vietējo, gan ārzemju.
Šajā pilsētā ir īpaši izstrādāta tūristu apkalpošanas sistēma raugoties no objektu apskates puses – proti, pilsētā oficiāli ir atļauts darboties tikai Cēsu pašvaldības aģentūras „Vidzemes vēstures un tūrisma centra” sertificētiem gidiem, kuri ir izgājuši speciālu apmācību. Tāda piesardzība tikai viena vienīga iemesla pēc, lai tūrists saņemtu kvalitatīvu pakalpojumu – tātad precīzu vēsturisku informāciju nevis katra gida paša izdomātus stāstījumus.
Iepazīstinot ar Cēsu pilsētu autors vēlas sākt ar Cēsu alus darītavas veco ēku, jo šis nelielais ēku komplekss ir tipisks 19.gs beigu rūpniecības celtņu paraugs. Cēsu alus darītava tiek dēvēta par vienu no vecākajām visā Baltijā. Vēstures hronikās Cēsu alus darītava pirmo reizi tiek minēta jau 1590.gadā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties