Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:699778
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Lai Latvija kā nācija varētu pastāvēt, mums kā nācijai ir jāatgriežas pie vērtībām, kuras ir bijušas svarīgas gadu simtiem atpakaļ, tas ir- pie ticības Dievam, nevis prāta līmenī, bet dzīvesveida līmenī.
Dievs dziedina laulības. Bībele dod ne tikai recepti laulības dziedināšanai, bet dod arī Dieva plānu un mērķi visām laulībām. Dodoties laulībā, Dievs mūs aicina pildīt vīra un sievas pienākumus. Tieši Dievs dod mums iespēju piepildīt Viņa aicinājumu un dzīvot saskaņā ar Viņa norādījumiem. Dieva mērķis laulībai - lai tā būtu dinamiska un nepārtrauki pieaugtu mīlestībā. Tā palīdz atgriezt sfērā, kurā pasaule jau sen pazaudējusi skatienu, mērķi. Šķiršanās gadījumi pieaug, bet vienlaicīgi pieaug arī laulību skaits, kur laulāto sirdīs ir Dieva skatiens un rokās Dieva ieroči. Tādas laulības pazīst uzvaru Jēzū. Šodien valsts aizsargmūris, ko cēļ ģimenes, ir noārdīts un gājis bojā. Ļoti daudz ir šķirtu laulību un izpostītu ģimeņu. Šodien katrai ģimenei ir jācīnās bez aizsardzības, kuru dod spēcīgs mūris to aizmugurē. Ja nav tādu ģimeņu un laulību, tad šīs pilsētas un valstis viegli kļūst pieejamas ienaidnieka uzbrukumiem. Pieņemot Dieva plānu - Viņa Vārdu un Viņa ieročus (Bībeles principus), mēs ceļam spēcīgu aizsargmūri savai mājai un laulībai. Tad mūsu bērnu nams būs aizsargāts. Aizsardzību nodrošina tikai tāds mūris, kas sastāv no stiprām ģimenēm. Dieva Vārds parāda to ainu, kura mums jāiedzīvina. Dieva Vārds skaidri norāda standartu un robežas, kurās mēs būsim pasargāti.
Daudzi šodien grib atrasties zem aizsardzības, bet baidās nospraust robežas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties