Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:698469
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skolēni nepievērš uzmanību tam kā ir ģērbušies, jo skolēni nāk no līdzīgām aprindām. Pēc apģērba, par cilvēku nevar spriest, it īpaši par bērniem jo viņiem ir tendence nosmērēties. Viens no būtiskajiem aspektiem ir arī tas, cik sakārtotas ir viņiem mantas, vai grāmatas nav nobružātas, apvākotas, vai skolēns ir tīrīgs un uz skolu nav atnācis netīrām rokām. Par sociāli nelabvēlīgu statusu liecina arī smaka, kas nāk no skolēna, tās dēļ skolēnu bieži vien klasē nepieņem.
Klasē skolēni ir līdzīgi, tātad arī visi ir diezgan draudzīgi. Skolā, kurā man ir novērošana novērojamais bērns pieņemts. Viņa salīdzinājumā ar pārējām meitenēm ir aktīvāka, skaļāka.
Reizēm stundā var novērot, ka skolotājs izsauc sev mīļus skolēnus. Lai gan skolotāji cenšas pārbaudīt visu skolēnu zināšanas, dzīvē tas reizēm neīstenojas. Tiek izsaukti tikai tie skolēni, kuri vienmēr ir zinājuši pareizās atbildes. Klasē ir kāds zēns, kuru vispār skolotājs neievēro, it kā tā zēna nemaz nebūtu skolā. Reti kurš skolotājs liek viņam kaut ko darīt.
Dzīvē ir izveidojies aplams priekšstats, ka bērni, kuru vecāki ir ļoti turīgi skolā pelna labas atzīmēs. Realitātē tā nav. Atzīmes ir jānopelna ar savu darbu un ja vecākiem mājās nav laika kad ar bērnu strādāt, tad rezultāts pats no sevis nerodas.

Skolēnu savstarpējo attiecību un saskarsmes īpatnību novērošana.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties