Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:697923
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Tendences, notikumi, fakti    3
  Operētāj sistēmas    3
  Programmatūra un aparatūra    4
  Grafika un tās elementi    4
  Funkcionalitāte    5
  Nobeigums    5
  Izmantotā literatra    6
Darba fragmentsAizvērt

Dators un darbs ar to programmām mūsdienās tam ir liela nozīme. Lai gan tikai nesenā pagātnē cilvēki to sāka pielietot ikdienā gan kā spēlēm, gan kā darbam, gan arī kā komunikācijas līdzekli sadzīves tehnoloģijām ir tendence pilnveidoties un attīstīties. Dators un internets sniedz neierobežotas iespējas. Sekojot no tiem aizsākumiem var redzēt un spriest, ka tendence atīstīties nav nekas neparasts. Neparasts ir jautājums kādas iespējas mums sniegs šī attīstīšanās nākotnē. Vai tā būs jauna dzīve dator grafikas telpā par to var tikai sapņot bet vai tā būs realitāte? Mūsdienās ir tendence atīstīties tam ko cilvēki uzskata par sev vajadzīgu vai tās ir datorgrafikas, operētājsitēmas vai tās ir programmaturas un aparatūras attīstība.
Liela nozīme darbā ar datoru ir operētāj sistēmām. Tās nodrošina darba procesu ar datoru kā piemēram nodrošina programmas izpildīšanos, vizuālo izskatu u.t.t. Pirmās operētāj sistēmas kā Windows, bija tam laikam labas un funkcionējošas, bet kļūdainas. Kā parasti viss pirmais izstrādātais sadzīvē. Bet visam attīstoties kļūdas tika labotas. Tas ir saestīts ar cilvēku prasībām un vajadzībām strādāt ar pilnvērtīgākām programmām. Sākot ar Windows 95 operētājsistēmu visas pārējās sāka attīstīties gandrīz pašas no sevis, jo tas bija galvenais lai strādātu ar datoru. Ar vecajām operētāj sisēmām tas bija grūti iespējams. Lai gan mūsdienu operētāj sistēmas ir jaunas un uzlabotas, tacu strādājo ar vecajām operētāj sistēmām darbs būtu vieglāks un vienkāršāks, bet tām būtu mazāk iespēju.
Pēdējā mūsdienu (2006.gada) iznākusī operētāj sistēma Windows Vista ir visjaunākā un uzlabotākā operētāj sistēma, kas ir savietojama gandrīz ar visām programmām un aparatūras sastāvdaļām. Tā spēj izmantot aparatūras sastāvdaļas ar pilnu jaudu. Tacu drošivien tā nav ne pirmā ne pēdējā operētāj sistēma un pēc pāris gadiem tā liksies smieklīga un veca. Arī tagad var droši teikt, ka ne viss ir pilnvērtīgs un perfekts.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties