Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:697715
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

13. Iekšējās komunikācija
Padomes darbiniekiem ir sociālās garantijas un iespējas, kas noteiktas darba līgumā starp padomes darbiniekiem. Tā ietvaros tiek aptvertas darbinieka sociālās un profesionālās vajadzības. Šīs garantijas ir labvēlīgas komunikācijas vides veidotājas.
Līdzās sanāksmēm, tikšanās reizēm un sadzīves komunikācijai padomē vēlams būtu ieviest Skype sniegtās interneta komunikācijas. kas ir bezmaksas, ātrs un ērts sazināšanās līdzeklis padomes administrācijas vidū.
Reizi gadā pašvaldības administrācijas darbinieki, struktūrvienību vadītāji dodas divu dienu apmaksātā ekskursijā. Būtu vēlams regulāri rīkot Ziemassvētku pasākumus, uz kuriem aicināti visi pašvaldībā, tās iestādēs strādājošie darbinieki. Ieteicams vairāk veidot pasākumus, piemēram, pašvaldības sporta spēles, pikniki, balles un līdzīgas aktivitātes.
14. Komunikācijas iekšējais audits
Periodiski veikt pašvaldības struktūras/ uzbūves izpēti, sarunas ar darbiniekiem, dažādu līmeņu vadītājiem, kuru mērķis ir konstatēt esošo situāciju, apmierinātības līmeni, iespējamās komunikāciju problēmas dažādos organizācijas līmeņos (novērtējums), atbilstoši kuriem tiek izstrādātas rekomendācijas turpmākās darbības uzlabošanai.
15. Komunikācijas ārējais audits
Periodiski piesaistot ārpakalpojumu sniedzēju, kurš sarunās ar padomes pārstāvjiem, klientiem, sadarbības partneriem, žurnālistiem un tml. veiks komunikācijas vides izpēti, īstenoto sabiedrisko attiecību izvērtējumu, noskaidrojot padomes esošo stāvokli komunikācijas jomā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1327218
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties