Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:692900
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzdevums    3
  Programmas uzstādīšana    4
  Programmas apraksts    5
  Funkcijas    5
  Scarabay versijas    7
  Salīdzinājums    7
  Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Darba gaitā tika apskatīta programma SCARABAY un aprakstītas tās funkcijas, kā arī tā tika salīdzināta ar analogām programmām, kuru funkcijas ir ļoti līdzīgas tai programmai, kura tika apskatīta individuālajā uzdevumā. Internetā piedāvāto programmu klāsts , kuru funkcijas ir tādas kā SCARABAY ir tik liels, ka ir ļoti grūti izvēlēties labāko programmu. Piemēram, SCARABAY programmai ir tādas funkcijas un iestatījumi kādas nav citām un tieši tas padara šo programmu īpašu. Tā kā es nekad neesmu darbojies ar līdzīga tipa un SCARABAY programmām, man ir ļoti grūti novērtēt to vajadzību vai plusus, ko sniedz šo programmu lietošana.
Pēc darba veikšana esmu nonācies pie secinājumiem, ka šī programma ļoti atvieglo cilvēku darbu, jo saglabā informāciju ar kuru bieži vien lietotājiem ir vislielākās problēmas. Man pašām ļoti bieži gadās situācijas, kad es aizmirstu paroles un līdz ar to tiek lieki patērēts laiks, lai šīs paroles atrastu vai atjaunotu. Es uzskatu, ka šīs rīks ir ļoti noderīgs un bieži vien palīdzēs cilvēkiem ietaupīt tik ļoti svarīgo laiku.
Manuprāt, laikam ejot, šo programmu trūkumi tiks izlaboti un tās būs tik drošas, ka cilvēki, kuri šāda tipa programmām neuzticas sāks šīs programmas lietot, lai atvieglotu sev dzīvi. Piemēram, veicot salīdzinājumu ar Password Manager ievēroju, ka jau Power Manager ir diezgan laba programmas, jo ietver sevī gan SCARABAY funkcijas, gan arī dažādus jauninājumus, kas padara darbu ar šo programmu efektīvāku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties