Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
11,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:692855
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Žurnālistika ir process, kas sastāv no informācijas atlases un nodošanas plašākai auditorijai ar televīzijas, radio, laikrakstu un interneta palīdzību.1 Kā profesija tā sevī ietver dažādus aspektus, svarīgus ikvienam, kas izvēlas to apgūt un sevi šajā sfērā realizēt. Šeit neiztikt bez spējas labi un kritiski novērtēt konkrēto situāciju un atlasīt noderīgos materiālus, pēc tam radot veiksmīgu publikāciju vai reportāžu, spējas strukturizēt savu darbu, lai gala iznākums būtu interesants, objektīvs un atklātu noderīgus faktus.2 Darba autore konkrēto akadēmiskās esejas tēmas izvēli pamato ar faktu, ka ar to vēlas saistīt savu turpmāko darbību, sākumā iepazīstot visas žurnālistikas kā profesijas svarīgākās iezīmes, lai saprastu tās īsto būtību. Esejā būtu neiespējami apskatīt visus ar žurnālistiku saistītos aspektus, tādēļ tās autore savā darbā aplūkos tikai dažus šīs profesijas nosacījumus, kuri šobrīd šķiet aktuāli, interesanti un saistoši – galvenās žurnālista profesijas vadlīnijas, kas atšķir to no citām mūsdienās populārām profesijām, skatot šos nosacījumus visas pasaules valstu līmenī, taču jo īpaši pievēršoties žurnālistikai Latvijā, tās perspektīvām, prioritātēm un apguves iespējām.
Ikvienai profesijai neatkarīgi no tai piesaistīto pienākumu sarežģītības pakāpes raksturīgi konkrēti pamatnosacījumi, pēc kuriem nosakāms, ko tad īsti darbošanās tajā paredz.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties