Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:692729
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kā trešo kandidātu var minēt ZZS.Tā vairāk balstās uz valsts integrāciju,dabas resursiem,jaunatni un veselīgu un kontrolētu nacionālo vidi.Partija vairāk atbalsta vidusslāni un zemāko slāni,proti,zemniekus,laukstrādniekus.Tieši šī partija balsis iegūst vairākumā no lauku iedzīvotājiem.Tajā,parādoties harizmātiskajam līderim A.Lembergam,tās reitings ceļas arī pilsētnieku dēļ,jo par partijas labas pilsētas paraugu tiek ņemta arī izreklamētā pilsēta Ventspils.Savu varu tā nostiprina atminot kādreizējās ZZS gaitas vēsturē.No politiskā diplomātijas vidokļa-partija nozaimo citas kandidātes,piemēram,Vienotību.Piemēram, „Vienotības” biedri jau gaida atplestām rokām, lai iekļautu priekšvēlēšanu listē’’.
Manuprāt,Par Labu Latviju reitings arī nedaudz pacelies līdz vēlēšanām.Tā no citām partijām atšķirās ar spilgtām idejām,piemēram,tās mērķis ir ieviest bībeles mācību,vairāk sadarboties starptautiskajā politikā (ar Ivara Godmaņa starpniecību Eiropas Parlamentā),ekonomikas izaugsmi,veicinot eksporta pieaugumu.Tomēr partija ir viena no skandalozākajām-tā drosmīgi sper nediplomātiskos kultūras soļus,piemēram,A.Šlesers sper drosmīgus soļus,asi kritizējot V.Dambrovska darbību un Vienotību.
Partiju standarta kreisie uzskati sakrīt.Un tomēr,katra izvēlas iedzīvotāja slāni,kas to atbalstītu un atšķirīgi izmanto medijus,lai iegūtu reitinga kāpumu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1307703
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties