Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:690283
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.06.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Uzņēmuma misija, vīzija    3
  Projekta mērķi    4
  Projekta veids    5
  Nozares raksturojums    5
  SVID analīze    6
  Risks un problēmas    7
  Projekta personāls    9
  Amatu raksturojums    10
  Projekta aktivitāšu plāns    13
  Projekta vērtēšanas kritēriji    14
  Projekta noslēgums    14
Darba fragmentsAizvērt

Projekta vērtēšanas kritēriji
Projekta analīzes noslēdzošā fāze ir projekta izvērtēšana. Tiks sastādīts vērtēšanas plāns, kur tiks pārbaudīts, vai visi plānotie darbi rit pēc plāna, katra projekta realizēšanas aktivitāte tiks apsekota sākumā, darba gaitas vidū un beigās.
Pēc katra nodotā darba tiks organizēta sapulce, lai kopīgi izanalizētu plusus, mīnusus, ko uzlabot. Kā arī katra uzdevuma atbildīgais sagatavos darba atskaiti, kas tiks apkopotas kopējā projekta realizācijas atskaitē, ka kopīgi tiks izanalizēta
Projekta noslēgums
Praktiskā darba izstrādes laikā guvu plašas zināšanas stratēģiskās vadīšanas jomā. Tika apskatīta uzņēmējdarbības būtība un tās dažādie mērķi, kas nebūt nav tikai peļņa, bet ir arī aktīvu nemitīga palielināšana, sociālā atbildība, ekoloģija, ambīcijas u.c. Uzņēmuma izveide nav viegls process, jo uzņēmums, līdzīgi kā māja ir jābūvē ķieģelis pa ķieģelim, ir vajadzīgi pamati, balsti un arī jumts, un citas sastāvdaļas, tāpēc nepieciešama rūpīga plānošana. Ir jāizstrādā gan plānu sistēma, kurā ietilpst stratēģiskais, taktiskais un operatīvais plāns, finanšu, investīciju, kvalitātes nodrošināšanas plāns, jāizstrādā atbilstoša misija un stratēģija, kā arī uzdevumi mērķu izpildei, jāiekļauj vides diagnostika, tirgus un pieprasījuma analīze, jāapskata stratēģiskās alternatīvas un konkurētspējas aspekti, jāizveido ražošanas plāns, jāiekļauj materiālu un izejvielu nodrošinājums, kā arī jāplāno izmaksas. Nav konkrētas ideālās formulas, kā veiksmīgi veidot, vadīt un attīstīt savu uzņēmumu, taču, ja katrs no dažādajiem biznesa plāna elementiem atrodas savā īstajā vietā, uzņēmums noteikti darbosies ar peļņu un pierādīs sevi arī visās citās jomās.
Šāda veida uzņēmums ļaus veselības aprūpes organizācijām celt savu paštēlu ar Latvijā ražotiem, kvalitatīviem, moderniem formas tērpiem. Lieliska iespēja pasūtīt uniformas pēc pašu veidotas stilizācijas.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties