Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:684856
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Augsti attīstītās, jeb modernās tehnoloģijas arvien vairāk ienāk mūsu ikdienā, kā arī veicina mūsu atkarību no tām. Pašlaik Pasaulē ir novērojams informācijas laikmeta uzplaukums, kas veido jaunu kultūru. Par svarīgākajām šī viļņa sastāvdaļām tiek uzskatītas informācijas un biotehnoloģijas, kā arī gēnu inženierija. Kā redzams, tad modernās tehnoloģijas maksimāli cenšas atvieglot un padarīt komfortablāku mūsu ikdienu. Ļoti liela nozīme modernajām tehnoloģijām ir tieši medicīnā, kur tās izmanto katru dienu, tās palīdz veikt sarežģītos ķirurģijas darbus, kā arī citas ārstniecības metodes. Ar šīm tehnoloģijām mēs varam nodrošināt pacientiem liekāku drošību ārstēšanas laikā, kā arī veikt darbu precīzāk.
Es izvēlējos šo tematu tieši tādēļ, ka vēlējos noskaidrot cik tad īsti nozīmīgas ir šīs tehnoloģijas ārstu un pacientu dzīvē, un cik precīzu ārstēšanu var veikt. Kā arī noskaidrot dažādu elektroterapiju iedarbību uz cilvēku un vispār elekrtrību dzīvajos organismos.
Mans mērķis bija izpētīt cik precīzi var veikt elektroķirurģiju un dažādas elektroterapijas izmantojot modernās medicīnas tehnoloģijas, kā arī uzzināt kā tas viss darbojas no fizikālā viedokļa.

Hipotēze: Medicīna šodien nav iedomāja bez tehnoloģijām, kuras mums ir dotas.

Šī hipotēze apstiprinājās, jo, piemēram, elektroķirurģijas aparāti spēj veikt precīzāku griešanu, kā arī nodrošina lielāku pacienta drošību, mazina asins zudumus, kā arī mazāku kosmētisko defektu. Arī instrumenti kalpo ilgāk un nav tik bieži operācijas laikā jātīra, jo novērš mikrobu pārnešanu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties