Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:683724
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Kādas pārdomas ierosina teksts?

Lasot šo stāstu, manī radās pārdomas par pirmo mīlestību kopumā. Es aizdomājos par to cik tā ir svarīga ,un visbiežāk aizejoša jaunietim. Taču tieši šī pirmā mīlestība tam dod vislielāko pieredzi tālākajā dzīvē. Šis stāsts lasītājā atklāj viņa patiesās sajūtas. Aizdomājos, cik daudz mums apkārt staigā cilvēki, pilni sajūtām kā Rasmai un Spodrim, tikai mūsdienās reti par to atļaujas runāt. Manī radās pārdomas cik tas ir svarīgi katram izbaudīt sajūtu, kāda bija Rasmai. Daudziem varbūt liekas smieklīgi taču tieši tuvība ar otru cilvēku, mīlestība, draudzība, ir pats skaistākais kas ar mums var notikt. Neviena cita sajūta nekad nestāvēs pāri īstai mīlestības sajūtai. Šis stāsts to tikai vēlreiz apliecina un parāda lasītājam.
Vēl manī radās pārdomas par to vai noklusēšana ir meli? Šajā gadījumā es domāju mātes noslēpumu Rasmai un Valga noslēpumu viņa dēlam Spodrim. Es nevarēju saprast vai tādas lietas no bērniem ir jāslēpj. Bet skatoties no puses, ka tie bija citi laiki, un tajos laikos tas varēja būt ļoti nepieņemami, tādēļ Māte un Valgs to nevēlējās atklāt. Bet, manuprāt, nelielā mērā pie vainas šādam stāsta iznākumam ir tieši Māte un Valgs, jo ja viņi būtu laicīgi bērniem izstāstījuši patiesību, tad starp Spodri un Rasmu nebūtu uzplaukušas mīlnieku jūtas, bet gan parastu draugu attiecības. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1315599
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties