Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:682296
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Tēmu par Dienvidu tilta celtniecības ietekmi uz Latvijas ekonomiku mēs izvēlējāmies tādēļ, ka pēdējā laikā pētot aktuālākās ziņas celtniecībā, Dienvidu tilts ir izpelnījies īpašu ievērību. Tilta milzīgās izmaksas un nedrošība par to vai tiešām šis tilts likvidēs vai vismaz mazinās satiksmes sastrēgumu problēmu Rīgā, daudzos ir radījušas neuzticību šī projekta nepieciešamībai. Masu mēdiji arīdzan vēsta, ka šis tilts būšot viens no dārgākajiem visā pasaulē, kas šķiet absolūti nevajadzīgi jau tā nabadzīgajai Latvijas valstij. Daļa no tilta jau ir atverta autobraucējiem, bet visu tiltu jau paredzēts atvert š.g. 17. novembrī, kam vajadzētu būtiski uzlabot satiksmi galvaspilsētas ielās. Diemžēl gaidāms, ka vēl vairākus gadus pēc tam sastrēgumi veidosies arī uz jaunā Daugavas šķērsojuma. Tādēļ mums radās jautājums – kādēļ būvēt tik dārgu tiltu mērķim, kura sasniegšana radīs nevēlamas blakusparādības vēl vairākus gadus. Latvijas iedzīvotāju viedoklis šajā jautājumā šķeļas, kas mūsos arī izraisīja interesi.
Sākot izpētīt izvirzīto problēmu, rodas jautājumi, piem., vai nodokļu maksātāji zin, ka viņu maksātā nauda valstij tiek izmantota tik neadekvāta projekta realizēšanai, vai tiešām šīs sarežģītas būves celtniecība netraucē apkārtdzīvojošīem Rīgas iedzīvotājiem, ko arī mēs izpētīsim savā socioloģīskajā pētījumā, anketējot valsts nodokļu maksātājus, Maskavas forštata iedzīvotājus, kuru mājas atrodas pie topošā Dienvidu tilta, kā arī autovadītājus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties