Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:679150
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.07.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pirmā klase ir visdārgākā, ekonomiskā klase - vislētākā. Galvenā atšķirība ir krēslu komfortablums, barošanas kvalitāte un bezmaksas pārvadāmo bagāžu izmērs. Runājot par krēslu atšķirību, biznesa klases krēsli ir daudz plašāki.
Pasažieru reģistrācija pirmā un bizness klasē notiek atsevišķi no pārējiem pasažieriem. Pirmās klases pasažieriem lidostās ir speciālas gaidīšanas zāles. Atšķiras pārvadāmo bagāžu norma: ekonomiskai klasei - 20 kg, biznesa klasei - 30 kg, pirmajai klasei - 40 kg. Lidmašīnas bortā pasažieriem var būt piedāvātas četras barošanas veidi (brokastis, pusdienas, vakariņas un tēja). Barošanas veids ir atkarīgs no uzturēšanās laika lidojumā. Biznesa klase nodrošina augstākos pakalpojumu standartus un domāta tiem, kas dod priekšroku papildus komfortam, un biznesa pasažieriem, kam nepieciešama elastība ceļojuma laiku izvēlē un atpūta no biznesa ikdienas lidojuma laikā. Ekonomiskā klase ir vienkārša un izdevīga izvēle budžeta ceļotājiem ar iespēju papildus izvēlēties sev nepieciešamos pakalpojumus. Saņemiet cenā iekļautos bezmaksas pakalpojumus un izvēlieties papildus pakalpojumus par maksu biļetes iegādes procesā vai lidojuma laikā. Ka jau tika minēts darbā šodien arvien vairāk cilvēku iedalās dažādos līmeņos un aug pieprasījums par plašāko pakalpojumu spektru.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties