Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:678254
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Reklāma    8
1.1.  Reklāmas pamatprincipi    9
1.2.  Seksualitāte reklāmās    13
1.3.  Reklāma žurnālos    17
2.  Reklāmas ietekme uz vīriešiem    22
  Secinājumi    38
  Rekomendācijas    39
  Izmantotā literatūra    40
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Aptaujā piedalījās 31 respondents ar vidējo vecumu 22.1gads. Visi aptaujātie bija vīrieši, kuri atbildēja uz 8 jautājumiem par žurnālu FHM un reklāmām Aldaris. 96,8% no aptaujātajiem ir redzējuši aldara reklāmas un diezgan liela daļa tās uzskata par patīkamām, ko pierāda arī eksperiments. Turpretim, tikai aptuveni % no respondentiem, FHM žurnālā pamana reklāmas. No tā var secināt, ka izdevīgākās reklāmas vīriešu auditorijai ir tās, kurās tiek reklamēts alus, un parādot to, ka vīrieši var būt brīvi cilvēki un darīt to, ko grib.
Uz jautājumu, kas ir svarīgi, lai būtu reklāmā, domas ļoti dalījās. Tas ir gan alus, gan ātrums, gan kailas sievietes. Toties, gandrīz vienisprātis, visi biji par to, ka reklāmā, kura ir paredzēta viņiem, nedrīkst būt bērni un zirgi. Tas ir ļoti interesanti, jo zirgi, kuriem mugurā ir vīrieši, parāda brīvību, bet, laikam Latvijas kultūras vīrieši nav tie, uz kuriem iedarbotos šādas reklāmas.
Aldara reklāmas māk iedarboties uz cilvēkiem, konkrēti uz īsto mērķauditoriju- vīriešiem. Neviens no vīriešiem, kurš piedalījās eksperimentā, nepalika vienaldzīgs un pierādīja, ka reklāma tiešā veidā ietekmē cilvēkus. Lielākā daļa no vīriešiem devās nobaudīt auksta alus garšu un labi atpūsties ar draugiem. Skatoties triju veidu reklāmas, gandrīz visi ievēroja tieši alu un seksualitāti reklāmā. Tas nozīmē, ka reklāmu veidotāji ir panākuši savu mērķi, izmantojot īstos līdzekļus- puskailas sievietes un brīvības sajūtu.

Rekomendācijas
Rakstot šo darbu, autore secināja, ka TV reklāmas Aldaris ir pareizi veidotas, jo ļoti iedarbojas un izvēlēto mērķauditoriju. Šīs reklāmas parāda vīrietim brīvību un izvēli. Turpretim, žurnāla FHM reklāmas ir nepareizi izvēlētas, jo lielākā daļa neievēro. Autore uzskata, ka, lai palielinātu interesei par FHM žurnālā esošajām reklāmām, tās vajag papildināt ar vairāk alkohola reklāmām, atkarībā no sezonas. Lielisks piemērs varētu būt Aldaris ap vasaras sezonu. Ja Aldaris sadarbotos ar Latvijas žurnālu FHM, tas sniegtu lielākus ienākumus FHM.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1245540
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties