Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:671403
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mēs varam aizsargāt savu enerģijas lauku no ļaunām un nelabvēlīgām enerģijām dažādos veidos, piemēram, tradicionāli mēdz uzskatīt, ka pīlādža zars atvaira citu cilvēku sliktos nodomus, kā arī kontaktējoties ar nelabvēlīgu un nepatīkamu cilvēku, mēs varam sakrustot kājas vai rokas, tas liks justies aizsargātākam.
Cilvēka aurā ir septiņi enerģētiskie centri, ko mēdz dēvēt par čakrām. Katra no čakrām ir saistītas ar konkrētu auras pamatkrāsu un atbild par kādu no orgāniem un ķermeņa funkcijām.
Pamatčakra – saistīta ar mugurkaula pamatni. Tā kontrolē mugurkaulu, taisno un resno zarnu, asinis, šūnu uzbūvi, nagus un zobus, vīriešiem – prostatu. Šīs vietas kļūst vājākas un uzņēmīgākas pret slimībām, ja cilvēka dzīvē trūkst stabilitātes.
Otrā čakra – saistīta ar krusta kaulu, ietekmē seksualitāti. Atbild par iegurņa dobumu, dzimumorgāniem, urīnpūsli, limfu un gremošanu. Šajā čakrā koncentrējas cilvēka aizvainojums, kauns un līdz ar to tiek bloķēts šis enerģijas centrs.
Trešā čakra - saistīta ar saules pinumu, atbild par gremošanu, aknām, žūltpūsli, liesu, nierēm un virsnierēm, veģetatīvo nervu sistēmu. Problēmas ar šiem organiem rodas, kad šajā enerģijas centrā uzkrājas dusmas, nepiepildītie sapņi.
Ceturtā čakra ir sirds čakra. Tā atbild par mugurkaula augšdaļu, sirdi, plaušām, asinsriti, ādu un acīm. Problēmas rodas šajā enerģijas centrā un līdz ar to ar attiecīgajiem organiem, tad ja cilvēks ilgstoši dzīvo skumjās un bez mīlestības.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties