Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:670400
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrībā dažādās sfērās un jomās pastāv dažādi stereotipi. Viens no tiem ir tāds ka homoseksuālas personas ir pretēji veidotas, gluži vai kā spoguļskats to heteroseksuālajam dzimumam Vai tas ir vinnozīmīgi attiecināms uz visām homoseksuālajām personām? Kā viņi to paši vērtē, un redz no sava skatupunkta?
Pašlaik sabiedrībā daudz tiek diskutēts par homoseksuālistu iederību sabiedrībā, to atstātajām pēdām un iespaidiem uz sabiedrību, vai tas grauj un demoralizē sabiedrību ar sava dzimuma netipisko uzvedību, vai sabiedrībai liek kļūt liberālākai uniecietīgakai pret dažādībām un netipiskumu.
Atskatoties vēsturē, mēs redzam ka jau Grieķijā homoseksuālisms tika piekopts, un arī tas bija izplatīts karotāju vidū, jo tālo braucienu laikā tiem bija nepiecišamība pēc tīri cilvēcīgām attiecībām, mīlestības un seksa. Tās bija tādas kā stipras, brāliskas attiecības, bet ar homoseksuālu virzienu. Vīrieši joprojām palika vīrišķīgi, un tiem maz bija kopīgs ar daiļā dzimuma pārstāvēm. Viņi nevarēja atļauties būt sievišķīgi un distrofiski, jo tad tie nevarētu cīnīties karā un uzvarēt.
Mūsdienās, kad homoseksuālisms ir izplatīts un vairs nav tāda tabu tema, kā agrāk, geji un lezbietes sāk vairāk parādīt sevi.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties