Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:669719
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mēģinot atbildēt uz šiem jautājumiem, vispirms, vajadzētu teikt, ka visi šie minētie jautājumi ir ļoti saistīti ar femenisma jēdzienu.. būtība šeit tiek noskaidrots tās, kā globalizācijas process ietekmē gan vīriešus, gan sievietes. Šeit globalizācija var būt uzskatīta par kultūrspēku, gan par ekonomisko spēku, gan politisko spēku. Šis jautājums ir ļoti aktuāls mūsdienās, jo globalizācijas laikmetā būtība tiek pārskatīts dalījums starp dzimumu un dzimti, jo cilvēkiem ir savas noteiktas sociālās gaidas, kas balstās uz fiziskiem ķermeņa apsvērumiem. Globalizācijas laikmetā arī dihotomijas sagādā noteiktas grūtības. Tātad, tagad vajadzētu uzmanību pievērst Deiva Hilla darbam, lai atbildētu uz uzdotiem jautājumiem.
Tātad, Deivs Hills uzskata, ka vīriešu nākotnē ir atkarīga no tā, kā viņi pasi un citi sabiedrības locekļi būs spējīgi iemācīties no tā, kā virīšķīgums ir mainījies laiku gaitā. Būtībā tas nozīme, kādas īpašības bija svarīgas noteiktajā laika periodā. Tas ir ļoti svarīgi, lai vīrietis nevarētu pazaudēt šis īpašības uz visiem laikiem, jo vīrietim, kā kareivim ir jābūt gatavam aizsargāt savu ģimeni un savu dzimteni. Līdz ar to viņam vajag saglabāt visas tās svarīgas īpašības, kas bija vīriešiem citos laikos. D. Hills sava darbā uztver arī to, ka pirms piecdesmit gadiem katram sabiedrības loceklim bija zināms, kas nozīme būt par vīrieti. Tomēr mainoties laikiem šis zināšanas pazūd un tad jau mūsdienas, globalizācijas procesa ietvaros pastāv tāda tendence, kā šis zināšanas patiešām samazinās, jo vīrieši ari mainās un tagad jau grūti spriest par to, kam ir gatavs katrs vīrietis. Deivs Hills savā darbā uzsver arī to, ka vīriešu psiholoģiska situācija ar laiku arī ir mainījusies un jau mūsdienās par 70 % ir paaugstinājis vīriešu pašnāvības gadījumu skaits. Tas nozīme to, ka vīrieši mūsdienas ir pārak nervozi un viņus vairāk ietekmē stress. Būtībā sievietes pielāgojas mūsdienu apstākļiem un tagad var izdzīvot bez vīriešiem, līdz ar to tas kaitē vīriešiem un iespaido vīrieša pašvērtējumu.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1132383
Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties