Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:666470
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sevišķi svarīgi ir katru gadu iziet medicīniskās pārbaudes. Ir ieteicama potēšanās pret bakām, poliomielītu, masaliņām. Jāpotējas arī pret hepatītu B. Tas viss tiek mūsu slimnīcā piedāvāts. Personālam tiek piedāvātas mācības un kvalifikācijas celšana par pašaizsardzību pret infekcijām. Ja darbinieks savainojas ar inficētu adatu, vai inficējas caur iegriezumu, acīm vai muti, tūlīt rakstiski jāpaziņo par nelaimes gadījumu savam priekšniekam, kā arī atbildīgajam par darba drošību. Iespējami ātrāk (vēlams 24 stundu laikā) ir jāsaņem imūnglobulīna pote. Ņemot to visu vērā nepieciešams pedantiski veikt piesardzības pasākumus.
Darbs ko mēs darām, ir viena no spēcīgākajām ietekmēm, kas nosaka mūsu dzīvi. Viens no priekšnoteikumiem darba dzīves pārveidošanai ir spēja izprast un kontrolēt apstākļus darbavietā.
Straujās pārmaiņas veselības aprūpes sniegšanā un sabiedrības pieprasījums pēc plašākas un uzlabotākas veselības aprūpes ir izraisījis nepieciešamību katrai praktizējošai māsai papildināt savas zināšanas un iemaņas. Mūsu darbā zināšanu un iemaņu nepārtraukta attīstīšana var būt gandarījuma avots. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties