Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:664564
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šajā darbā ir apkopota informācija par 3 tūrisma mītnēm Vaidavas un Kocēnu pagastos. Izvēlējos viesu mājas „Mazais Ansis”, „Denderi” un „Pilskalni” tieši tāpēc, ka tās tiešā veidā konkurē savā starpā, atrodoties ap Vaidavas ezeru – gleznainu un skaistu vietu, kur ir lielas iespējas attīstīt tūrismu. Jāpiezīmē, ka visas viesu mājās mērķtiecīgi attīstās, lai noturētu savu vietu tirgū, piesaistot jaunus klientus/apmeklētājus. Sīkāk aplūkošu viesu mājas „Mazais Ansis” darbību un tās pozicionēšanu tirgū, salīdzinājumā ar viesu mājām „Denderi” un „Pilskalni”.
„Mazais Ansis”
Atrašanās vieta: Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, “ Ansīši”
Piedāvājums: Divstāvu guļbūves ēka ar terasi piedāvā 2 zāles ar kopējo vietu skaitu - 40 personām. Mazajā zālē ir iespējams rīkot viesības līdz 16 cilvēkiem. Plašs ēdienu un dzērienu klāsts. "Mazā Anša" interjers atbilst masīvās koka guļbūves aurai un tajā iespējams aplūkot senlaiku instrumentus, sadzīves priekšmetus un zirglietas. Īpaši vērtīgs ir koka ritenis, kas ir viens no retajiem eksemplāriem Latvijā. Krodziņa otrajā stāvā atrodami trīs ērti divvietīgi numuriņi, kuros pieejama arī duša un TV ar satelītu. Viesu nams - tā ir rekonstruēta sena guļbūves ēka, kas saglabājusi sevī senatnes romantikas gaisotni. Iespējams pārnakšņot 4 divvietīgos, labiekārtotos numuriņos. Tāpat pieejami arī divi "draugu numuriņi" - iespēja pārnakšņot arī lielākai kompānijai, jo tajos ir 8 un 10 guļvietas. Tiek piedāvātas arī laivas, plosti, bērnu rotaļlaukums, āra kamīns un ugunskura vietas. Rekonstruētajā klētiņā tiek piedāvāta banketzāle 60 personām un īsta lauku pirtiņa ar baseinu (+ ērtības - duša, dvieļi, ģērbtuve, bērzu slotiņas), kā arī neliela, omulīgu telpa ar krāsniņu 10 - 15 cilvēkiem. Plašajā rijā spējam uzņemt 100 - 120 viesus. Īpašais piedāvājums – kubuls. Komplekss atrodas GNP.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties