Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:663034
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Biznesam attīstoties, ir labi sekot tehnoloģiskajai attīstībai, līdz ar to e-komercijas ieviešana biznesā ir labs veids kā attīstīt savu uzņēmējdarbību. Ieviešot tehnoloģisko attīstību, uzņēmums var atvieglot vairāku procesu darbību – ietaupīt laiku un līdzekļus, piemēram, rēķinus nosūtot elektroniski, iespēja ir minimizēt izdevumus, veltot brīvos līdzekļus uzņēmuma attīstībai, kā arī piesaistīt jaunus klientus, kuri seko tehnoloģiskajai attīstībai, piemēram, izmantojot mobilos telefonus iepirkšanās procesā.
Tehnoloģiskā attīstība ļauj procesiem noritēt ātrāk – ātrāka informācijas saņemšana par preci, ātrāka rēķinu saņemšana un ātrāka preču piegāde patērētājam. Tas, protams, veicina uzņēmuma attīstību, bet arī nosaka augstāku kvalitātes kontroli – preču informācijas sniegšanas brīdī vai preču piegādes brīdī. Tehnoloģijas attīstās strauji un uzņēmumam jāprot reaģēt uz šo attīstību, jo patērētājs vienmēr meklēs sev ērtāko, ātrāko un izdevīgāko veidu kā iepirkties internetā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.
Saprotams, ka e-komercija nepastāvētu bez interneta esamības, līdz ar to e-komercijas attīstība mijiedarbojas ar interneta attīstību. Tomēr pēc autorss domām, uzņēmumam ir jāprot balansēt starp tradicionālo ekonomiku un e-komerciju, lai saglabātu plašāku klientu loku, piemēram, ar telekomunikāciju, jo bieži vien klienti tomēr meklē fizisko kontaktu ar uzņēmumu – personisko saiti kas liek justies klientam īpašam – vai arī klientam grūti pieņemt lēmumu iegādāties preci to neredzot un neaptaustot.
Tādējādi ir saprotams, ka interneta vide ir lieliska perspektīva uzņēmējdarbības attīstīšanai, tādēļ starptautiskā mazumtirdzniecība ar e-komerciju ir mūsdienas un nākotnes uzņēmējdarbības atslēga.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties