Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:659515
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Laikrakstā Dienas Bizness rastu sērijas veidotas par tēmu AirBlatic , pateicoties ieilgušajam konfliktam, ko žurnālisti dēvē par epopeju un, kas ieildzis vairāku nedēļu garumā. Tas vairāk attiecas uz manis apskatītajiem laikraksta numuriem laika periodā no 12.0.2011. līdz 15.09.2011.
Pamatā laikrakstā dominē rakstu sērijas par šādām tēmām: ražošanu, tirgus aktivitātēm, nodokļu jautājumiem un citām tēmām.
Katrā laikraksta dienas numurā bija rakstīts par ražošanu. Tā ir Dienas Bizness specifika, jo šo laikrakstu pamatā lasa ar biznesu saistīti cilvēki. Daudz tiek raksts par tirgus attīstību, par uzņēmumiem, kas prot veicināt Latvijas ekonomiku un izaugsmi. Nodokļu tēmas tiek rakstītas gandrīz katrā numurā, kas skaidrojams ar nesakārtoto sistēmu nodokļu jautājumos un uzņēmumu nespēju pilnvērtīgu strādāt ar peļņu, kas veicina ēnu ekonomikas izaugsmi, ko valsts sektoram neizdodas likvidēt.
Aktuāla tēma bija par apkures sezonas sākšanu, kas saistīts ar lielajiem parādiem, ko iedzīvotāji uzkrājuši par pērnās siltumapgādes sezonu. Kā arī par dārgajiem un dažādākajiem kurināmās resursa ieguves un sagādes veidiem. Raksti veidoti ļoti konkrēti un kodolīgi, par cik šī ir informatīva tipa laikraksts, kas netiek lieki papildināts ar reklāmām un bildēm. Dienas Bizness ir ievērojams un kvalitatīvs informatīvais materiāls.
Šajā laikrakstā prioritārās tēmas ir saistītas ar biznesu, ražošanu, tirgu, investīcijām un darba tirgu – bezdarbs, satiksme, nauda, finanses, tranzīts. Laikraksta svarīgākās tēmas satur dažādas intervijas ar uzņēmumiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties