Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:658606
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Piekrītu šim apgalvojumam, gan vadoties no savas pieredzes gan dzirdētā un redzētā. Bez parādiem nevar izdzīvot neviens, jo agri vai vēlu ir tāda situācija, kad steidzami ir vajadzīga nauda, vai arī nav naudas kaut kā apmaksai, tomēr bieži vien daudzi nepadomā par sekām un turpina ieslīgt arvien dziļāk parādos. Tāpat bieži ir ar dažādiem komunālajiem parādiem, cilvēks vienu mēnesi tos nesamaksā un pēc tam tie izaug tik lieli, ka vairs nav iespējams tos samaksāt. Latvijā parādu problēma ir aktuāla gan valstiskā, gan arī katra iedzīvotāja līmenī, kas bieži ir arī lielāko parādu cēlonis.
Arī bagātākajiem cilvēkiem rodas parādi, kuri nomelno to reputāciju un vārdu un rada arī problēmas pašiem. Piemēram, kādā www.ltv-panorama.lv rakstā minēti E. Repšes parādi, ar kuru kārtošanu viņam ir problēmas [1]. Viņš jau bija aizņēmies vairākus tūkstošus latu, bet nesen aizņēmās vēl 132 tūkstošus latu. Eksperti gan to skaidro ar to, ka viņš iegādājas nekustamo īpašumu un ar to cer naudu atgūt vairākkārtīgi, tomēr šādi parādi liek kristies viņa reitingam gan arī viņam pašam var rasties problēmas ar bankām. Protams, šādu augsta ranga cilvēku naudas problēmas parasti tiek risinātas veiksmīgi un parādi agri vai vēlu tiek atdoti, tomēr, kas būtu, ja šādu naudu aizņemtos vienkāršs cilvēks? Domāju, ka risinājumi nebūtu tik vienkārši un varētu sanākt liela darīšana ar varas iestādēm.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1176409
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties