Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:653321
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.08.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Rotaļnodarbības apraksts:

Nodarbību skolotāja iesāk ar to, ka pastāsta bērniem, ka mūsu vietējā sabiedrībā dzīvo visdažādākie cilvēki. Skolotāja iepazīstina bērnus ar vietējās sabiedrības jēdzienu. Vietējā sabiedrība ir cilvēku grupa, kuri dzīvo tuvu viens otram un kuri var strādāt kopā, lai visiem no tā būtu labums.
Grupas telpā ir iekārtots mājīgs stūrītis, kur bērni var klusiņām sēdēt kopā. Ir izstādīti attēli, kuros redzami dažādu kultūru pārstāvji, kuros ietverti visu vecumu cilvēki. Spilveni ir salikti mājīgajā stūrītī, tā lai bērniem patiktu tur sēdēt un skatīties uz attēliem.
Skolotāja pavaicā bērniem, kādā ziņā pie sienas piestiprinātajos attēlos redzamie cilvēki izskatās atšķirīgi un kādā – līdzīgi. Bērni izsaka savas domas. Skolotāja pārrunā ar bērniem par to, kādi cilvēki dzīvo viņu apkārtnē. Vai bērni ir redzējuši kādreiz kādu līdzīgu cilvēku attēlā redzamajiem cilvēkiem un kur. Bērnu un skolotājas starpā risinās sarunas.
Skolotāja pastāsta bērniem, ka mūsu sabiedrībā ir dažādu tautību, rasu un kultūru pārstāvji – vīriešus un sievietes. Visi cilvēki ir vienādi.Skolotāja pajautā bērniem, lai viņi pastāsta ko dara šie cilvēki. Skolotāja pārrunā ar bērniem, kā viņi ar savu darbu palīdz visai sabiedrībai. Skolotāja ierosina bērniem padomāt par to, kādā ziņā šie cilvēki ir līdzīgi: viņi visi valkā apģērbu, ēd ēdienu, gandrīz visi dzīvo mājās vai dzīvokļos, viņi visi strādā un rotaļājas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1355239
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties