Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:648018
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Turisma aģentūru piedāvājums
Mūsdienās tūrisma aģentūras piedāvā neskaitāmus pakalpojumus, par piemēru var minēt- dzelzceļa un autobusu biļetes, aviobiļetes, kruīzu un prāmju biļetes, viesnīcas un ceļojumu paketes, autonomu, naktsmītnes. Bieži tūrisma aģentūras pie-dāvā arī ceļojumu apdrošināšanu, ārvalstu valūtas maiņu, ceļojumu čeku pārdošanu, ir gadījumi, kad tūrisma aģentūras uzņemas vīzu sagatavošanu, kā arī sagādā biļetes uz kultūras pasākumiem (teātris, kino, operas, u.t.t)
Tūrisma aģentūru izvietojuma principi- Ceļojumu aģentūras tiek izvietotas lielpilsētu centros, piepilsētās, kā arī mazajās pilsētās, kas ir nozīmīgas priekš Latvijas tūrisma. Šīm aģentūrām, lai darbs norisinātos veiksmīgi, ir jāatrodas pie tirdzniecības centriem, kā arī citās nozīmīgās vietās pilsētā.
Tūrisma aģentūru ienākuma avoti- Tūrisma aģentūras peļņu gūst no pārdo-tajiem ceļojumiem, no to komisijas maksas. to ienesīgums arvien vairāk atkarīgs no tā, vai klients norēķinās ar skaidru naudu vai kreditē. . Ja aģentūrai ir kreditēšanas līgumi ar pamatpiegādātājiem, līdz ar to uzskaite kļūst vienkaršāka un skaidras naudas plūsma labāka, jo var ilgāk paturēt klientu maksājumus pie sevis, pirms līdzekļus pārskaita pamatpiegādātājam.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties