Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:647360
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  ZĪMOLI LATVIJĀ    4
2.  ZĪMOLI ĀRZEMĒS    9
  LITERATŪRAS SARAKSTS    14
Darba fragmentsAizvērt

Lego ir dāņu kompānijas "Lego Group" ražotas rotaļlietas, kuras tautā bieži sauc arī par Lego klucīšiem. Lego klucīši ir šīs kompānijas galvenais produkts, kuri tiek izmantoti, lai izveidotu dažādas minifigūriņas, kā arī dažādas detaļas. Pirmos Lego klucīšus izveidoja dāņu galdnieks Ole Kirks Kristiansens Bilundas pilsētā. 1932. gadā viņš sāka gatavot koka rotaļlietas, bet uzņēmumu ar nosaukumu "Lego" viņš izveidoja divus gadus vēlāk, 1934. gadā. Plastmasas rotaļlietas sāka ražot tikai 1947. gadā. 1949. gadā kompānija sāka ražot mums jau labi pazīstamos Lego klucīšus, no kuriem varēja veidot dažādaskontrukcijas.
• Kvadrāts – pastāvība, drošība, līdzsvars un godīgums.
• Dzeltenā ir ļoti aktīva un radoša krāsa, kas palīdz koncentrēt spēku un uzmanību vēlamajā virzienā, lai varētu sasniegt mērķi.
• Melnās krāsas pozitīvais aspekts ir noteikta spēka izpausme, spēja paredzēt, saturīgums, apslēptas bagātības. Negatīvais aspekts - sagrāve, egoisms, nospiestība, depresija, tukšums, ierobežojums. Melna krāsa uztver absorbē visus izstarojumus, arī negatīvos.
• Baltā krāsa cilvēkam dod mieru, jo baltajā visas krāsas ir vienlīdzīgas, tāpēc tā ir miera simbols. Tā ir nostiprinoša krāsa, kas attīra cilvēka enerģētisko sistēmu. Šī krāsa spēj rosināt uz radošu darbību. Baltā krāsa atstaro visukrāsu spektru, arī infrasarkano. Baltā ir kā aizsargkrāsa. Baltā ir labestības, izdziedināšanas, veiksmes un uzvaras krāsa pār negācijām. Krāsa, kas attīra, harmonizē un nostiprina cilvēka imūnsistēmu.
• Sarkanajai krāsai raksturīga neizsīkstoša enerģija, nepārtraukta kustība. Cilvēku evolūcija uz zemes nebūtu iespējama bez sarkanās krāsas.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties