Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:644345
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Greizsirdība – tās apraksti ir sastopami jau ļoti senā literatūrā. Greizsirdība piemīt neizslēdzami katram cilvēkam, dažādos veidos un brīžos. Greizsirdība var izpausties pavisam maziem bērniem un dzīvi redzējušiem veciem cilvēkiem. Kas tad īsti ir greizsirdība un kā tā izpaužas?
Sāksim ar visizplatītāko greizsirdības veidu (kas nemaz nav tas, ko jūs iedomājāties) – bērnu greizsirdība. Skumji vai nē, tas jālemj katram, taču greizsirdīgs vienmēr ir vecākais bērns, bet greizsirdības sekas, kas bieži vien ir dziļas un nopietnas izjūt jaunākie brāļi vai māsas. Vecākais bērns dziļi sirsniņā atliek, ka piedzimstot ģimenē nākošajam bērnam, rūpes par viņu būs lielākas, un ka uzmanība viņam pašam tiks pievērsta mazāk. Vecākais sāk apvainot mazāko par nodarītajiem nedarbiem, bieži vien bļauj un sit (veic atklātu vardarbību, tādējādi izrādot dusmas, bet vecākiem neko nesakot). Kā tikt galā ar vecākā bērna greizsirdību? Pats svarīgākais ir laicīgi sagatavot vecāko, un stāstīt jau grūtniecības laikā, ka mammas puncī slēpjas māsiņa vai brālītis. Kā piemēru vajag minēt citas radu, draugu ģimenes, kurās jau aug divi bērni un stāstīt par priekšrocībām. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties