Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:639839
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Filma „Rīgas sargi”, veidota, balstoties uz patiesiem faktiem. Šis stāsts ir par drosmes pilniem cilvēkiem un viņu draudzību, par īstu mīlestību, kuru ieskauj Latvijas neatkarības cīņas. Par uzticību, par ticību sev un saviem līdzcilvēkiem. Par latviešu sapni, gūt savu valsti.
Filmā atspoguļots tas, kā cilvēki cīnās par izdzīvošanu, par savu valsti, par neatkarību. Var redzēt prieku, rūpes, skumjas un neziņu viņu sejās. Ir redzama nežēlastība un egoisms, varaskāre un iznīcība. Tiek iznīcināts tas, ko latviešu tauta sauc par savām mājām. Bet... latvieši ir cīnītāji, viņi nepadevās un cīnījās par to, kas pieder viņiem, par savu sapni, kuru lemts piepildīt. Par valsti!
Tīkami bija redzēt kā cilvēks savās domās ir sapinies un vairs nezin, ko vēlas, iemesls tīksmei bija tāds, ka arī mūsdienās cilvēki rīkojas šādi t.i., jūtas sāpināti un vaino apstākli, kurš nepavisam nav vainīgs. Cilvēki pārdzīvo, jūt citu attieksmi un tādēļ tie pielabo tās lietas, kas varbūt ir citiem nesimpātiskas un nevēlamas. Pielabo un kļūst citādi. Spēcīgāki un varenāki. Pati to esmu piedzīvojusi un zinu kā tas ir.
Šajā gadījumā varone Elza bija sarūgtināta līdz sirds dziļumiem, ka viņas mīļotais Mārtiņš nav atgriezies, kad viņa to visvairāk vēlējusies. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties