Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:637679
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Programma ārzemniekiem no Ziemeļvācijas (40 – 60 gadi).
10:00 Tikšanās ar grupu pie Brīvības pieminekļa.
10:15 Pie Latvijas Nacionālās Operas ēkas sākas ekskursija ar autobusu-kabriolets par Rīgu. Ekskursijas laikā Jūs apskatīsiet vairāk kā 50 Rīgas ievērojamākās vietas, labākos jūgendstila arhitektūras pieminekļus un vecpilsētas panorāmu, kā arī iepazīsieties ar Rīgas vēsturi. Iespaida padziļināšanai Jums piedāvās mūzikas stereo audio šovu ar skaņas efektiem un muzikālu pavadījumu. Ekskursijas maršruta garums — ap 15 km. Apskates ekskursijas ilgums ir aptuveni 90 minūtes.
12:00 Pusdienas un reģistrācija Viesnīcā Konventa sēta. Restorānā "Raibais Balodis” var baudīt oriģinālus ēdienus, vīnus un izkoptas tradīcijas.
13:30 Reiterna nams (Mārstaļu iela 2) - 17.gs. Rīgā dzīvoja 2 turīgi tirgoņi - Daneršteins un Reiterns. Reiterna nams ir skaistākais tirgotāju nams Rīgā, izcils baroka arhitektūras piemineklis.

Programma skolēnu grupai no Gulbenes (10. klase).
10:00 tikšanās ar grupu Rātslaukumā. Turpat Rātslaukumā rekonstruēts 2. Pasaules karā sagrautais Melngalvju nams un Rātsnams, kurā tagad atrodas Rīgas Dome.
10:15 Pastaiga un neliela iepazīšanās ar Vecrīgu. Dodas līdz Doma laukumam, kur atrodas Rīgas Doms - Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas dievnams, arhibīskapa katedrāle, Lielākā viduslaiku baznīca Baltijā, valsts nozīmes arhitektūras piemineklis. Tālāk no Doma laukumu dodas uz Jēkaba ielu, kur var ieraudzīt Saeimas ēku, vēlāk nogriežoties pa labi uz Torņa ielas, apskatāmas Jēkaba kazarmas – garākā un vien no visskaistākajām vēsturiskajām ēkām Vecrīgā, tur atrodas Eiropas Komisija, ārvalstu vēstnieku rezidences, kā arī pasaules vadošo uzņēmumu pārstāvniecības, veikali un mājīgas kafejnīcas. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties