Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:635687
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

6. Potenciāli iespējamie reputācijas riski.
Abām organizācijām(kā jau līdzīgām pēc savas būtības) galvenie reputācijas riski ir vienādi. Ņemot vērā, ka pamata bizness abām firmām ir pārtikas produktu izgatavošana un tirdzniecība, tad lielākais reputācijas riska ir saistīts ar produkcijas kvalitāti. Neievērojot sanitārās normas vai izvēloties nedrošu izejvielu piegādātāju, uzņēmumi riskē ne tikai ar to, ka kāda produkcijas partija neatbildīs kvalitātes estētiskajām prasībām, bet arī var kaitēt patērētāja veselībai(piemēram salmonelozes saslimšana). Viens šāds skandāls var pamatīgi iedragāt uzņēmuma reputāciju un patērētāju uzticību tai. Nopietns risk sabojāt uzņēmuma reputāciju, ir sākt taupīt uz kvalitatīvu izejvielu aizstāšanu ar zemākas kvalitātes izejvielām. Domāju, ka nekļūdīšos, ja teikšu, ka ik viens no mums var nosaukt piemēru par kādu iestādi, kas sākotnēji bija ļoti populāra un apmeklēta, bet tad pēkšņi piedāvātais pakalpojums vai prece jūtami nokritās kvalitātē(piemēram sniegbalti baltā maize pēkšņi ir pelēcīga un negaršo vairs tik labi), turpinājumā strauji krīt apmeklētāju skaits un jau pēc nepavisam ilga brīža uzņēmums ir bankrotējis.
Otrs lielais risks ir saistīts ar uzņēmuma īpašniekiem. Latvijā, kur iedzīvotāju skaits ir neliels arī cilvēku par ko rakstīt dzeltenajai presei ir mazāk. Līdz ar to arī atpazīstamu uzņēmumu vadītājiem ir vairāk jāpiedomā pie savas reputācijas, jo skandāli, kuros potenciāli var tikt ierauti uzņēmumu īpašnieki, tiks tiešā veidā asociēti ar uzņēmumu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties