Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:634276
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

2. Coca-cola Hellenics
Coca Cola Latvia ir Hellenics grupā, sākumā tā bija kā ASV kompānija taču Eiropas modelis juridiski atdalījās, bet kā brenda grupa joprojām ir Coca Cola corporation. Vārds „Hellenics” nāk no Grieķijas, Atēnām. Hellenics grupā ir 28 valstis, no tām Nigērija, Āfrika, Izraēla, Turcija, Krievija, Baltkrievija, Ukraina, un citas Austrumeiropas valstis. Grupā neietilpst Somija, Austrija, Daļa Anglijas un Itālijas. Grupa produkciju galvenokārt importē no Ungārijas un Čehijas, taču, ja šajās valstīs produkcija aptrūkstas tad reizēm to ieved no Vācijas un Itālijas. Visi Coca-cola standarti nāk no Ungārijas (tie neatbilst RIMI standartiem, jo pudeles ir platākas un zemākas). Vācijas standarti atšķiras ar to, ka pudeles ražo biezākas, jo tās tiek izlietotas vairakkārt. Iekšēji Coca-cola Hellenics grupa polisijas pieņem pēc katras valsts īpatnībām.
Baltijas valstis ir kā viena vienība, kuras centrālais ofiss atrodas Tallinā. Lietuvā ir 2 noliktavas (Klaipēdā un Šauļos). Latvijā ir vietējās noliktavas Līvānos, Kuldīgā, Valmierā, uz kurām tiek sūtīta nesakomplektēta produkcija un tur uz vietas tā tiek sakomplektēta un izsūtīta uz vietējiem veikaliem. Vienīgā šobrīd darbojošās rūpnīca ir Lietuvā „Alitus”, taču Latvijā ir plāni atvērt ražotni Silakrogā. Krievijā tiek ražotas Cappy sulas un Polijā minerālūdens. Produkcija no Lietuvas tiek piegādāta 3 līdz 4 stundu laikā. No Čehijas tiek piegādāta visa produkcija, kas iepakota skārda bundžās. Tirdzniecības centri SKY Coca-cola iegādājas pa tiešo no Vācijas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1234034
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties