Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:633788
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.01.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

9.Risks un problēmas
Uzņēmumam var būt vairāki riski. Vien no svarīgākajiem varētu būt tāds, ka sporta bārs neiepatīkas Dobeles iedzīvotājiem un viņu neviens neapmeklē. Ja tā notiks, tad sporta bārs neizturētu pat gadu, jo nespētu norēķināties par nepieciešamajiem sporta bāra uzturēšanas pakalpojumiem.
Svarīgi, lai Dobelē neparādās līdzīga veida pakalpojums. Ja pašreiz ir tikai kafejnīcas un bāri, tad ienākot vēl kādam konkurentam, grūti būs noturēt un piesaistīt klientus, jo viņiem vajag arvien jaunas lietas.
Uzņēmumam būs jāseko cenu izmaiņām, lai nestrādātu ar mīnusiem. Ja to nedarīs viegli būs bankrotēt. Jāseko līdzi jaunākajām tendencēm. Jāskatās kādus sporta veidus vairāk grib vērot Dobeles iedzīvotāji. Jāievieš jauninājumi, jāatsvaidzina telpas un interjers.
Vēl liels risks ir saistībā ar neplānotiem izdevumiem, un pakalpojumu pirktspējas samazināšanos. Jāseko visu laiku līdzi tam, lai tā nenotiktu. Jāseko, kas notiek valstī saistībā ar ekonomiku un jācenšas no tā izvairīties, lai nevajadzētu bankrotēt.
Protams, ja man iesākumā nav daudz darbinieku, tad liels risks ir tieši viņi. Var negaidīti kaut kas ar viņiem notikt, piemēram, saslimt, vai notikt kāds nelaimes gadījums. Ja darbinieki pēkšņi aiziet no darba nepasakot, tad liels risks ir bankrotēt. Ir jācenšas no šim lietām pēc iespējas ātrāk izvairīties. To varēs izdarīt, tikai paplašinoties un pieņemot jaunus darbiniekus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties