Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:630455
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Laikraksta mērķauditorija ir Liepājā un novadā dzīvojošie cilvēki. Esošu pircēju grupa svarstās vecumā no 50-74 gadiem, vairāk masu mediju izmanto vecumā no 30 līdz 39 un no 40 līdz 49 gadiem. Ekonomiski aktīvi cilvēki, īpaši tie kam ir savs bizness regulāri abonē laikrakstu, lai būtu lietas kursā par notiekošo vairākās sfērās.Priekš biznesmeņiem tas ir kā pienākums – no rīta pārskatīt preses izdevumus. Arī pensionāri bieži vien abonē un pērk laikrakstu, tieši šī cilvēku grupa seko līdzi notikumiem, salīdzina to kas ir un to, kas bija (ieradums no seniem laikiem). Tā kā laikrakstā ir ļoti attīstīta sporta sadaļa, arī sporta cienītājus varētu pieskaitīt pie pastāvīgajiem pircējiem. Laikraksta latviešu versija,protams,tiek realizēta efektīvāk un labāk. Lielākā daļa cilvēku joprojām uzticas laikrakstiem, uzskatot, ka tikai avīzēs un ziņās saka vai raksta patiesību, bet pārējos masu mēdijos ir baumas.
Par potenciāliem klientiem varētu kļūt jaunieši vecumā no 15-19 gadiem. Tādēļ laikrakstā vajadzētu rakstīt arī par tādām tēmām,kuras varētu ieinteresēt pusaudžus, piemēram, izverēt, salīdzināt dažādas izklaides vietas Liepājā un citur, intervijas ar slavenīam.
Pārdošanas apjomi
Liepājas pilsētas un novada laikraksts "Kurzemes Vārds" iznāk sešas reizes nedēļā latviešu un krievu valodās. Laikraksta "Kurzemes Vārds" kopējā tirāža vidēji ir ap 14000 eksemplāru (10 700 latviešu valodā + 3500 krievu valodā). Laikraksta "Kurzemes Vārds" abonentu skaits 2006.gada decembra vidū = 8770 abonētāji (7700 latviešu valodā + 1170 krievu valodā).

Otrdienās, piektdienās laikraksts "Kurzemes Vārds" iznāk krāsains.
Ceturtdienās pielikumā ir TV programma, ko atved no Rīgas tipogrāfijas. Pats laikraksts un to pielikumi tiek drukāti Liepājas tipogrāfijā.
Ik mēnesi tiek izdoti tematiskie pielikumi.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties